lg_new_top_freezer_keeps_food_fresh_longer_2

Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου δίπορτου ψυγείου, το οποίο, πέρα από τις αποκλειστικές τεχνολογίες ψύξης και υγιεινής που μεγιστοποιούν τη φρεσκάδα των τροφίμων, προσφέρει και υψηλή αισθητική στην κουζίνα, χάρη στο κομψό, επίπεδο design της LG.

Παράλληλα παρέχει μεγαλύτερη ευκολία, με χειρολαβές τύπου pocket, ενσωματωμένο παγούρι παροχής νερού και εύκολα προσβάσιμη παγομηχανή στο εσωτερικό της πόρτας.

Χάρη στις τεχνολογίες DoorCooling+ και LinearCooling της LG, το καινούριο δίπορτο ψυγείο δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες, ώστε τα τρόφιμα να διατηρούνται φρέσκα για ακόμα περισσότερο. Η τεχνολογία DoorCooling+ προσφέρει ταχύτερη ψύξη από τα συμβατικά συστήματα ψύξης1, διανέμοντας δροσερό αέρα ομοιόμορφα και γρήγορα, ώστε τα τρόφιμα να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να ψύχει ποτά και αναψυκτικά ακόμα πιο γρήγορα. Η τεχνολογία LinearCooling εξασφαλίζει τη διατήρηση μιας σταθερής θερμοκρασίας, ελαχιστοποιώντας τις διακυμάνσεις (±0.5 βαθμούς Κελσίου),2 «σφραγίζοντας» τη φρεσκάδα των φρούτων και λαχανικών για έως και επτά ημέρες.3

Το νέο δίπορτο ψυγείο διαθέτει επίσης την αποκλειστική τεχνολογία υγιεινής της LG, Hygiene Fresh, η οποία προσφέρει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, καθώς το πατενταρισμένο σύστημα καθαρίζει τον αέρα μέσα στον θάλαμο του ψυγείου, αφαιρώντας έως και 99.99% βακτηρίων4 και οσμών5.

Αρμονικά ενσωματωμένο στην πόρτα του καταψύκτη, το σύστημα Spaceplus Ice System εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για την αποθήκευση μεγάλων κατεψυγμένων ειδών και μπορεί να παράγει μέχρι και 42 παγάκια την μέρα6, αποτελώντας την ιδανική λύση για μεγάλες οικογένειες ή για συγκεντρώσεις με φίλους. Για καλύτερη απόδοση ψύξης, η τεχνολογία Smart Fresh Air, χάρη στη λειτουργία Smart Learner7 ελέγχει αυτόματα την εσωτερική θερμοκρασία του ψυγείου, με βάση τη χρήση του καταναλωτή, και μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα μέσω της εφαρμογής LG ThinQ.

«Εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες ψύξης και λειτουργίες, όπως οι Hygiene Fresh και Spaceplus Ice System, το καινούριο ψυγείο της LG, προσφέρει εξαιρετική ευκολία, υγιεινή και ακόμα μεγαλύτερη φρεσκάδα στα τρόφιμα» όπως δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να σχεδιάζουμε προϊόντα που προσφέρουν ουσιαστική αξία στην καθημερινότητα των ανθρώπων, εστιάζοντας πάνω από όλα στον καταναλωτή». 

1 Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών TÜV Rheinland, χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, για να συγκριθεί ο χρόνος που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του δοχείου νερού του επάνω καλαθιού μεταξύ των μοντέλων DoorCooling+ και NonDoorCooling+. Αφορά μόνο μοντέλα με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν σε πραγματικές συνθήκες χρήσης. Η λειτουργία DoorCooling+ σταματάει, όταν η πόρτα του ψυγείου ανοίγει.

2  Με βάση αποτελέσματα δοκιμών TÜV, χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, για να μετρηθεί ο μέσος όρος διακυμάνσεων των ανώτερων θερμοκρασιών στο χώρο φρέσκων τροφίμων, σε εργοστασιακή ρύθμιση θερμοκρασίας, υπό συνθήκες άνευ φορτίου. Αφορά μόνο μοντέλα με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν σε πραγματικές συνθήκες χρήσης.

3 Με βάση αποτελέσματα δοκιμών TÜV, χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, για να μετρηθεί ο χρόνος που χρειάζεται για να σημειωθεί 5% μείωση βάρους του pak choi στο χώρο φρέσκων τροφίμων του μοντέλου LGE LinearCooling. Αφορά μόνο μοντέλα με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν σε πραγματικές συνθήκες χρήσης.

4 Βακτήρια: Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Bacillus cereus, Klebsiella pneumonia. Επιβεβαιωμένο από την TÜV Rheinland, σε όλες τις διαδικασίες και αποτελέσματα, με μέθοδο δοκιμής που αναφέρεται στο τεστ πρωτοκόλλου ASTM E2149. Το νούμερο των βακτηρίων μετρήθηκε πριν και μετά από μια (1) ώρα αντίδρασης, που έγινε με την τοποθέτηση κλασμάτων (1g) του φίλτρου σε 50ml αραιωμένου βακτηριακού διαλύματος. Η απόδοση στην απομάκρυνση βακτηρίων αποτελεί το αποτέλεσμα εργαστηριακής δοκιμής, όπου παρατηρήθηκαν άμεσες αλληλεπιδράσεις. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν σε πραγματικές συνθήκες χρήσης.

5 Με βάση την εσωτερική μέθοδο δοκίμων της LG, όπου συγκρίθηκε ο εναπομείνας όγκος αερίου υδροθείου στον αεροστεγή θάλαμο υπό τρεις συνθήκες: τυφλό πείραμα, μαγειρική σόδα, και το φίλτρο της LG Hygiene Fresh™ για 120 λεπτά. Το ποσοστό απόσμησης του of LG Hygiene Fresh™ φίλτρου είναι 15 φορές υψηλότερο από αυτό της μαγειρικής σόδας (98.6% vs. 0.8%). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν σε πραγματικές συνθήκες χρήσης.

6 Αποτέλεσμα εσωτερικής δοκιμής. Η δυνατότητα παραγωγής πάγου αντιπροσωπεύει το μέγιστο αριθμό ημερών εξαγωγής πάγου, όταν ο καταναλωτής δεν έχει χρησιμοποιήσει το διανομέα νερού υπό συνθήκες 75% χωρητικότητας του καταψύκτη. Η δεξαμενή νερού παρέχει νερό με 2 τρόπους: 4 λίτρα για πόσιμο νερό και παρασκευή πάγου. 7 Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi. Η λειτουργία Smart Learner ελέγχεται και παρακολουθείται μόνο μέσω της εφαρμογής LG ThinQ.