Το Nothing Chats διευκολύνει την ανταλλαγή μηνυμάτων με το iMessage της Apple

Nothing Chats

Η Nothing παρουσίασε το «Nothing Chats», μια νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Sunbird, μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας των ΗΠΑ που ειδικεύεται στο Android και την ανταλλαγή μηνυμάτων Ιστού. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες του Nothing Phone να ανταλλάσσουν μηνύματα με άλλους χρήστες του iMessage.

Το Nothing Chats διαθέτει επί του παρόντος μεμονωμένα μηνύματα, ομαδικές συνομιλίες, δείκτες ζωντανής πληκτρολόγησης, κοινή χρήση πολυμέσων πλήρους ανάλυσης και φωνητικές σημειώσεις. Η εφαρμογή βρίσκεται επί του παρόντος σε φάση beta και υπόσχεται βελτιώσεις και πρόσθετες λειτουργίες όπως αποδείξεις ανάγνωσης, αντιδράσεις μηνυμάτων και απαντήσεις στο μέλλον.

Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη Apple ID σας ή δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό για να αρχίσετε να απολαμβάνετε την απρόσκοπτη εμπειρία αποστολής και λήψης μηνυμάτων μέσω μπλε φυσαλίδων.

Χτισμένο στην πλατφόρμα της Sunbird, το Nothing Chats εξασφαλίζει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για όλα τα μηνύματα, εγγυώντας το απόλυτο απόρρητο. Η αρχιτεκτονική του Sunbird διευκολύνει την ασφαλή παράδοση μηνυμάτων χωρίς αποθήκευση δεδομένων σε οποιοδήποτε σημείο της μετάδοσης.

Η εφαρμογή Nothing Chats θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ για χρήστες με Phone (2). Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Nothing Chats στο Play Store από την Παρασκευή.