Η Office Line αναδείχθηκε Cloud Partner of the Year της Fortinet στην Ελλάδα 

Office Line Fortinet Cloud Partner of the Year

Η Office Line Α.Ε., αναγνωρισμένη ηγέτιδα εταιρεία παροχής λύσεων cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανακηρύχθηκε ως Cloud Partner of the Year της Fortinet στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Fortinet Security Day 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2023, στο συνεδριακό χώρο «Ελληνικός Κόσμος». 

Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, καθώς και της υψηλής εξειδίκευσης και ποιότητας των λύσεων Cloud Security που προσφέρει η Office Line βασιζόμενη στις καινοτόμες τεχνολογίες της Fortinet. Παράλληλα, η συστηματική επένδυση της Office Line στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας, σε συνδυασμό με την “Cloud First” στρατηγική της,  την καθιστούν την καταλληλότερη εταιρεία συνεργασίας στον χώρο του Cloud Security, συνδυάζοντας καινοτομία, τεχνογνωσία και ηγετικό ρόλο.

Η Office Line είναι ο πρώτος εξειδικευμένος συνεργάτης Fortinet Cloud Security στην Ελλάδα, διαθέτοντας το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης και τους περισσότερους πιστοποιημένους μηχανικούς στη χώρα. Μέσω των λύσεων Cloud Security της Fortinet, η Office Line προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη και ασφαλή υποδομή Cloud, που καλύπτει όλες τις ανάγκες για προστασία, διαχείριση και βελτιστοποίηση των δεδομένων και των εφαρμογών τους στο Cloud.

Η Office Line διαθέτει επίσης μια μοναδική εμπειρία και γνώση στην υλοποίηση λύσεων Cloud Security για διάφορους κλάδους, ενώ έχει επιδείξει την τεχνική ικανότητα και τη δυνατότητά της να σχεδιάσει, να εγκαταστήσει και να διαμορφώσει τις λύσεις της Fortinet, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες του Fortinet Security Fabric.

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση, που αντανακλά την επάρκεια, την αξιοπιστία και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν τις λύσεις Cloud Security που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η Fortinet είναι ένας στρατηγικός μας συνεργάτης, με τον οποίο συνεργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε τις πλέον ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις Cloud για την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Fortinet για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της και να δεσμευτούμε ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στον τομέα του Cloud Security».

Ο κ. Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Περιφερειακός Διευθυντής της Fortinet για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε: “Η Office Line είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς και αξιόλογους συνεργάτες μας στην Ελλάδα, με μια εξαιρετική εξειδίκευση και εμπειρία στις λύσεις Cloud Security. Η διάκρισή της ως Cloud Partner of the Year αντανακλά την προσπάθειά της να προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες και πιο ασφαλείς λύσεις Cloud, βασιζόμενη στη φιλοσοφία και την τεχνολογία της Fortinet. Θέλουμε να συγχαρούμε τη Office Line για αυτό το επίτευγμα. Είναι μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση να οδηγούμε την ψηφιακή επιτάχυνση των οργανισμών στην Ελλάδα, με τόσο αξιόπιστους και ικανούς συνεργάτες”.  

Λίγα λόγια για την Office Line

Η Office Line A.E είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων Cloud και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 1997 και έπειτα από 25 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, βραβεύτηκε για 4ησυνεχόμενη φορά από τη Microsoft ως Country Partner Of The Year 2022, ενώ κατέχει αντίστοιχη αναγνώρισηως Partner Of The Year 2021, 2020 & 2019.  Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία και εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της, διακρίνεται για την πληθώρα πιστοποιήσεων με 5 Microsoft designations, όντας παράλληλα ο πρώτος Microsoft Fast Track Ready Partner για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, κατέχει 8 Microsoft Specializations για τη βαθιά και εκτεταμένη τεχνογνωσία της σε τεχνολογίες Microsoft και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και κατά ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων, υιοθετώντας τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών στην παγκόσμια αγορά, αποτελούμενη από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.    

Οι κύριοι τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι:   

  • Modern Workplace   
  • Cloud Infra & Apps   
  • Data Solutions & Services   
  • Cyber Security    
  • Adoption & Change