Η OnePlus θα πραγματοποιήσει την 10η επετειακή εκδήλωση της στις 4 Δεκεμβρίου

OnePlus-10th-anniversary-event-Dec-2023

Η OnePlus επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση για τη 10η επέτειο της εταιρείας στις 4 Δεκεμβρίου στη Κίνα. Ο Carl Pei και ο Pete Lau μαζί ξεκίνησαν την OnePlus τον Δεκέμβριο του 2013 και η πρώτη παραγωγή κυκλοφόρησε το 2014.

Σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει συνομιλία στο πλάι και η πρόσκληση έχει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο να στέκεται σε ένα ρολόι κοντά στο 12, επισημαίνοντας το OnePlus 12.

Η OnePlus επιβεβαίωσε πρόσφατα τον αισθητήρα Sony LYT-808 για το τηλέφωνο και επίσης επιβεβαίωσε ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει τηλεφακό περισκοπίου 1/2 ιντσών 64MP OV64B με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 70 mm, υποστήριξη για οπτικό ζουμ 3x.

Η OnePlus έχει ήδη επιβεβαιώσει την οθόνη 2K “X1 (Oriental)” από την BOE με φωτεινότητα έως και 2600 nits και το τσιπ Display P1 της πρώτης γενιάς της OPPO. Θα τροφοδοτείται από Snapdragon 8 Gen 3 SoC.

Προηγούμενες φήμες αποκάλυψαν μια κυκλοφορία στις αρχές Δεκεμβρίου για το τηλέφωνο, επομένως μπορούμε να περιμένουμε ότι το τηλέφωνο θα παρουσιαστεί στις 4 Δεκεμβρίου.