Ανακοινώθηκε η πλατφόρμα συν-δημιουργίας OnePlus Featuring

OnePlus Featuring

Η OnePlus γιορτάζει το ένατο έτος από την ίδρυσή της το 2013. Η εταιρεία είπε ότι αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 30 εκατομμύρια μέλη Red Cable Club παγκοσμίως και επίσης σημείωσε έτος ρεκόρ, με μια σειρά νέων προϊόντων να αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο τους επόμενους μήνες.

Η OnePlus ξεκίνησε ένα πρόγραμμα συν-δημιουργίας, το Power of Community, τον Μάιο του 2021, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιράζονται την καινοτομία τους σε ολόκληρη τη δημιουργική διαδικασία, από την ιδέα μέχρι την καρποφορία.

«Από την εισαγωγή του, η Power of Community έχει συλλάβει αρκετές ιδέες προϊόντων υψηλής ποιότητας μέσω της στενής κοινότητάς της», δήλωσε η εταιρεία.

Η OnePlus παρουσίασε επίσης την πλατφόρμα συν-δημιουργίας «OnePlus Featuring». Η εταιρεία είπε ότι θα αγκαλιάσει και θα εξελιχθεί παρουσιάζοντας συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο όραμα με την OnePlus. Το συνδημιουργημένο προϊόν έτοιμο για αγορά θα παρουσιαστεί στη νέα πλατφόρμα «OnePlus Featuring».

Η OnePlus επιβεβαίωσε ήδη την κυκλοφορία νέων οθονών στην Ινδία στις 15 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία είπε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της μηχανικό και προσαρμόσιμο πληκτρολόγιο σε συνεργασία με την Keychron.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η OnePlus ενώνει τα χέρια με έναν συνεργάτη του κλάδου για μια διαδικασία συν-δημιουργίας κοινότητας και το πληκτρολόγιο θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως. Θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το πληκτρολόγιο στις 15 Δεκεμβρίου και το προϊόν θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023.