Διεθνής Έκθεση Δορυφορικών Υπηρεσιών Cabsat 2018

Η Cyta και η θυγατρική της εταιρεία Iris Satellite Gateway Services Ltd (Iris) συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Cabsat, που πραγματοποιήθηκε στο Dubai, μεταξύ 14-16 Ιανουαρίου 2018.  Η Έκθεση εξειδικεύεται σε θέματα παροχής δορυφορικών υπηρεσιών, πολυμέσων και μεθόδων διανομής περιεχομένου. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 900 εκθέτες από όλο τον κόσμο, όπως παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, ιδιοκτήτες τηλελιμένων, δορυφορικοί οργανισμοί, κατασκευαστές εξοπλισμού, εταιρείες επεξεργασίας ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων κ.ά., ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 13.000.

Η Cyta και η Iris συμμετέχουν με περίπτερο ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στην Cabsat, η οποία θεωρείται από τις κυριότερες διεθνείς διοργανώσεις στον τομέα παροχής δορυφορικών υπηρεσιών. Η παρουσία της Cyta στην Cabsat εμπίπτει στις προσπάθειές της για προβολή των καλωδιακών και δορυφορικών της υπηρεσιών στη διεθνή αγορά, στη  διατήρηση του πελατολογίου της και στην αξιοποίηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Παράλληλα, συμβάλλει στην προώθηση της Κύπρου ως σημαντικού τηλεπικοινωνιακού κόμβου και γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Σύμφωνα με τον κ. Χρίστο Λιμνατίτη, Διευθυντή Εθνικής και Διεθνούς Χονδρικής Αγοράς, «Η Cyta διαθέτει ένα προηγμένο διεθνές καλωδιακό και δορυφορικό δίκτυο.  Παράλληλα, ο Δορυφορικός Σταθμός ΜΑΚΑΡΙΟΣ διασφαλίζει βέλτιστες συνθήκες για δορυφορικές επικοινωνίες, εκμεταλλευόμενος και την προνομιακή γεωγραφική θέση της Κύπρου.  Η εκτεταμένη υποδομή του Σταθμού και η διασύνδεσή του με το διεθνές δίκτυο οπτικών ινών της Cyta μάς δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα δορυφορικών υπηρεσιών στην παγκόσμια αγορά, όπως υπηρεσίες συστέγασης και φιλοξενίας εξοπλισμού δορυφορικών εταιρειών, παρακολούθησης και ελέγχου δορυφόρων, δορυφορική τηλεόραση, συνδέσεις IP και υπηρεσίες VSAT.  Η συμμετοχή της Cyta σε σημαντικές Διεθνείς Εκθέσεις θεωρείται χρήσιμη στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για προώθηση των υπηρεσιών μας στη διεθνή αγορά και για καθιέρωση της Κύπρου ως ενός προηγμένου τηλεπικοινωνιακού κόμβου στην Ανατολική Μεσόγειο»

Για περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση Cabsat επισκεφθείτε το www.cabsat.com

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δορυφορικές υπηρεσίες της Cyta επισκεφθείτε το www.cytaglobal.com