Η Philips Monitors παρουσιάζει τις λύσεις της για όλη την αγορά στην κορυφαία έκθεση ISE 2022

Philips Monitors MMD_ISE2022
Η Philips Monitors με χαρά επιβεβαιώνει, από κοινού με την Philips Professional Display Solutions, την παρουσία τους από τις 10 έως τις 13 Μαΐου 2022 στη Βαρκελώνη, στη φετινή έκθεση ISE 2022, τη μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση ήχου & εικόνας (AV) και ενοποίησης συστημάτων για επαγγελματίες.

Στο booth 3Q600 του Hall 3 του εκθεσιακού κέντρου Fira de Barcelona, Gran Via, οι επισκέπτες είναι καλεσμένοι για να ανακαλύψουν τα τελευταία μοντέλα της Philips Monitors και να βιώσουν την εμπειρία της επαφής με το πιο πρόσφατο χαρτοφυλάκιο λύσεων της εταιρείας μέσα από την παρουσίαση κορυφαίων προτάσεων που υποστηρίζουν κλάδους της αγοράς όπως οι επιχειρήσεις, η εκπαίδευση, το λιανεμπόριο και πολλοί άλλοι.

Οθόνες αφής ιδανικές για εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Κάποιες από τις οθόνες Philips που θα παρουσιαστούν στην ISE 2022m διαθέτουν τεχνολογία αφής. Εξοπλισμένες με Projected-capacitive (P-cap) αφή, υποστηρίζουν μέχρι και 10 σημεία ταυτόχρονης αφής, επιτρέποντας πολλές εφαρμογές και εξασφαλίζοντας εκπαίδευση υψηλότερου επιπέδου που κερδίζει το ενδιαφέρον, ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ των μαθητών. Στο booth οι επισκέπτες θα γνωρίσουν την Philips 242B1TC, μια οθόνη 23,8 ιντσών η οποία βασίζεται στην τεχνολογία Advanced In-Cell και Projected Capacitive. Η πιο φυσική, ρέουσα και άμεσης απόκρισης αφή καλύπτει τις ανάγκες και επιθυμίες των εκπαιδευτικών εφαρμογών, είτε στο σχολείο είτε κατά την απομακρυσμένη εκπαίδευση – κάτι που επιτυγχάνεται επίσης χάρη στην plug & play συμβατότητα με τα Windows 10, αλλά και με διαφορετικές εκδόσεις των Android και των Linux.

Η ευελιξία της σύνδεσης USB-C

Η βάση σύνδεσης USB-C είναι μια ισχυρή και πρακτική λύση σχεδιασμένη να ενισχύει την παραγωγικότητα για τους multi-tasking, πολυάσχολους επαγγελματίες του σήμερα. Διαθέτοντας μια λεπτή, δύο όψεων υποδοχή USB-C για εύκολη σύνδεση με ένα καλώδιο, αυτή η λύση συνδεσιμότητας επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα γρήγορα και με ασφάλεια, να επαναφορτίζουν τους φορητούς τους υπολογιστές και να συνδέουν τα περιφερειακά τους απευθείας στην οθόνη, ώστε να μοιράζονται αρχεία, να παρακολουθούν βίντεο και πολλά άλλα. Στην ISE οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τέσσερα μοντέλα οθονών Philips: την 276B1JH, 27 ιντσών (68,6 εκ.) επίπεδη οθόνη που συνδυάζει την ασφάλεια που προσφέρει η κάμερα των Windows Hello™ με υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα, την κυρτή 346E2CUAE, 34 ιντσών (86,36 εκ.) για υψηλότερη παραγωγικότητα με περισσότερο χώρο για παράλληλη προβολή και σύγκριση, την κυρτή 346P1CRH, 34 ιντσών (86,36 εκ.) που αναδεικνύει κάθε εργασία με διαυγή πανοραμική θέαση, και την 279C9, 27 ιντσών (68,47 εκ.), η οποία έλαβε iF Design Award ενώ διακρίθηκε και στα βραβεία Red Dot το 2020.

Η ανάγκη για βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα

Η Philips Monitors διαθέτει στην αγορά έναν αριθμό-ρεκόρ 64 οθονών που έχουν λάβει πιστοποίηση TCO Certified, 9ης γενιάς. H συγκεκριμένη πιστοποίηση εγγυάται ότι οι οθόνες Philips παράγονται με υπευθυνότητα, με γνώμονα το περιβάλλον και την ασφάλεια, διαθέτουν πληθώρα τεχνολογιών για την εξοικονόμηση ενέργειας και άλλες καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες, και κατασκευάζονται σε μια αλυσίδα παραγωγής όπου η βιωσιμότητα και η ηθική αποτελούν προτεραιότητες. Για παράδειγμα, ο PowerSensor και ο LightSensor είναι δύο από τα βασικότερα «πράσινα» χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι περισσότερες οθόνες Philips. Στην ISE θα ανακαλύψετε την πιο «πράσινη» οθόνη Philips που υπάρχει στην αγορά, σχεδιασμένη για βέλτιστη άνεση και παραγωγικότητα, με κύριο γνώμονα τον μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο: την Philips 272B1G, μια Full HD οθόνη 27 ιντσών (68.6 εκ.).

«Είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε στην ISE και θα δώσουμε στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τις καινοτομίες που φέρνουμε στην αγορά. Η MMD για την Philips Monitors εργάζεται πάνω σε σημαντικούς στόχους, ώστε να εξασφαλίσει στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία χρήστη δείχνοντας ταυτόχρονα σεβασμό στον πλανήτη μας», σχολίασε η Ξένη Μπαϊρακτάρη, Global Marketing Lead και Senior Brand Manager EU της Philips Monitors & IT Accessories, και κατέληξε: «Η ISE θα είναι η ευκαιρία για να παρουσιάσουμε όλες τις κορυφαίες λύσεις μας για εταιρείες, επιχειρήσεις και εκπαίδευση».