Το Reddit λαμβάνει ροές ανάγνωσης και παρακολούθησης

αναζήτηση σε σχόλια ανάρτησης και πολλά άλλα

Reddit

Το Reddit ανακοίνωσε μια σειρά από νέες δυνατότητες πλατφόρμας που στοχεύουν στην παροχή νέων τρόπων συμμετοχής σε συνομιλίες και περιεχόμενο.

Το Reddit ισχυρίζεται ότι οι νέες βελτιώσεις προϊόντων και σχεδιασμού το 2023 θα απλοποιήσουν και θα εξορθολογίσουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ανακαλύπτουν, συμμετέχουν και συνεισφέρουν σε κοινότητες (δημοσίευση, ψηφοφορία και σχόλιο).

Αρχικά, το Reddit έχει προσθέσει μια πολυαναμενόμενη λειτουργία που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση σε σχόλια ανάρτησης. Κάθε ανάρτηση θα έχει έναν φακό αναζήτησης στο επάνω μέρος που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση μέσα στα σχόλια.

Επιπλέον, το Reddit έχει πλέον ροές ανάγνωσης και παρακολούθησης. Ένας χρήστης μπορεί να σερφάρει και να διαβάζει αναρτήσεις στη ροή ανάγνωσης, ενώ οι θαυμαστές βίντεο μπορούν να επιλέξουν τη ροή παρακολούθησης. Η ροή παρακολούθησης, όπως τα Reels, το TikTok και άλλα, θα βελτιστοποιήσουν τις ροές των χρηστών για περιεχόμενο κάθετου βίντεο.

Τέλος, το Reddit έχει εφαρμόσει μια απλοποιημένη διεπαφή που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν σχετικό περιεχόμενο και να συνεισφέρουν στις κοινότητες πιο γρήγορα.

Στο μέλλον, οι ενημερώσεις που έχει υποσχεθεί το Reddit θα βελτιώσει το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, τις δυνατότητες συνομιλίας, τις νέες ενημερώσεις στο κατάστημα και άλλες δυνατότητες. Επιπλέον, η εταιρεία έχει υποσχεθεί να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα.