Ανακοινώθηκε επίσημα η Ricoh GR IIIx

Ricoh GR IIIx

Η Ricoh ανακοίνωσε μια νέα ψηφιακή compact φωτογραφική μηχανή υψηλής τεχνολογίας. Η κάμερα Ricoh GR IIIx διαθέτει έναν πρόσφατα αναπτυγμένο φακό GR για υψηλής ποιότητας φωτογραφία δρόμου σε τυπική γωνία θέασης.

Η μηχανή διαθέτει ένα φακό GR με γωνία θέασης 40 mm σε μορφή 35 mm, ενώ εναρμονίζει την ποιότητα εικόνας επαγγελματικής ποιότητας με ένα συμπαγές, ελαφρύ σώμα ιδανικό για φωτογραφία δρόμου.

Η RICOH GR IIIx έχει αναπτυχθεί ως απάντηση στα αιτήματα των χρηστών για μια νέα κάμερα της σειράς GR που θα προσθέσει μια νέα προοπτική στην εξαιρετικά αναγνωρισμένη RICOH GR III. Η GR III κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019, με ευρυγώνιο φακό 28 mm και σχεδιάστηκε για να ενισχύσει περαιτέρω τις βασικές αξίες της σειράς GR: βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας, δυνατότητες στιγμιότυπων και φορητότητα. Ο πρόσφατα σχεδιασμένος φακός GR 26,1 mm παρέχει γωνία θέασης 40 mm σε μορφή 35 mm, κοντά στο αποτελεσματικό οπτικό πεδίο του φωτογράφου. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του φακού, αυτή η ευέλικτη γωνία θέασης μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικές ερμηνείες εικόνας: μπορείτε να τραβήξετε μια εικόνα παρόμοια με αυτή που τραβήχτηκε σε ημι-ευρεία γωνία 30mm ή να δημιουργήσετε μια εντελώς διαφορετική οπτική έκφραση σαν να τραβήχτηκε στα 50mm τυπική γωνία. Η κάμερα παρέχει επίσης μια σειρά από νέες και αναβαθμισμένες λειτουργίες μετά τη λήψη για να επεξεργαστείτε τις καταγεγραμμένες εικόνες σύμφωνα με τις προτιμήσεις του φωτογράφου.

Η νέα RICOH GR IIIx είναι μια κάμερα που εναρμονίζει όλα τα οφέλη της συνεχώς εξελισσόμενης σειράς RICOH GR με μια νέα, καινοτόμο προοπτική, ιδανική για δραματική, εμπνευσμένη φωτογραφία δρόμου. Θα κοστίζει $1,196.95 και θα είναι σύντομα διαθέσιμη.