Η Samsung εισάγει τη δωρεάν επιλογή Προσωρινής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο Cloud κατά τη διάρκεια επισκευών, αντικαταστάσεων

Samsung-Temporary-Cloud-Backup

Η Samsung εισήγαγε μια επιλογή «Προσωρινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο Cloud» για χρήστες Galaxy, παρέχοντας μια ασφαλή λύση για τη διατήρηση και την ανάκτηση δεδομένων. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν εύκολα τα δεδομένα τους στο Samsung Cloud χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Samsung τους.

Είναι μια δωρεάν υπηρεσία χωρίς περιορισμούς αποθήκευσης, αλλά τα μεμονωμένα μεγέθη αρχείων περιορίζονται στα 100 GB. Η διαδικασία είναι απλοποιημένη, εξαλείφοντας την ανάγκη για υπολογιστή ή εξωτερικό χώρο αποθήκευσης, με το Wi-Fi να είναι η μοναδική προϋπόθεση για τη μεταφορά δεδομένων.

Τα δεδομένα παραμένουν αποθηκευμένα στο Samsung Cloud για έως και 30 ημέρες από την αρχική ημερομηνία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, με τους χρήστες να λαμβάνουν ειδοποιήσεις καθώς πλησιάζουν αυτό το χρονικό όριο, καθιστώντας την ανάκτηση δεδομένων απλή. Πέρα από αυτό το παράθυρο 30 ημερών, το σύστημα θα διαγράψει αυτόματα τα δεδομένα.

Το προσωρινό Cloud Backup είναι χρήσιμο κατά τις επισκευές ή τις αντικαταστάσεις συσκευών. Η Samsung έχει ενσωματώσει απρόσκοπτα αυτήν τη δυνατότητα στη λειτουργία συντήρησης, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των προσωπικών τους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων εντός του Ασφαλούς φακέλου, για ανάκτηση μετά από οποιεσδήποτε απαραίτητες επισκευές.

Αυτή η δυνατότητα απλοποιεί τις αναβαθμίσεις συσκευών, καθώς οι χρήστες μπορούν με σιγουριά να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων τους πριν πραγματοποιήσουν πλήρη επαναφορά στην παλιά τους συσκευή. Η επαναφορά δεδομένων μπορεί να ξεκινήσει κατά την αρχική ρύθμιση της συσκευής ή ανά πάσα στιγμή στη λειτουργία συντήρησης ή στη λειτουργία Επαναφοράς.

Διαθεσιμότητα

Αυτή η κίνηση διασφαλίζει την ασφαλή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων του λογαριασμού Samsung. Η παγκόσμια κυκλοφορία ξεκινά αυτό το φθινόπωρο για smartphone και tablet Samsung Galaxy που χρησιμοποιούν One UI 6 ή μεταγενέστερη έκδοση, ξεκινώντας με τις σειρές Galaxy S και Z στην Κορέα.