Samyang AF 12mm F2 X Fuji X-Mount

Η Fujifilm, η οποία εισήλθε στην αγορά φωτογραφικών μηχανών το 1948, είναι μια μάρκα που αγαπήθηκε σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα, οι χρήστες Fuji X mirrorless digital cameras μπορούν να έχουν εικόνες με μεγάλο βάθος πεδίου και ευρεία γωνία θέασης με τον πρώτο φακό αυτόματης εστίασης της Samyang.

Ο πρώτος Samyang AF 12mm F2 X της εταιρείας για Fuji X mirrorless με αισθητήρα APS-C είναι η ιδανική επιλογή για φωτογράφους τοπίων ή καθημερινών στιγμιότυπων. Παρέχει υψηλή ανάλυση σε όλα τα σημεία της εικόνας και εξαιρετική ποιότητα τόσο σε ευρεία τοπία όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Το φωτεινό μέγιστο διάφραγμα F2 προσφέρει ευκρινέστατο αποτελέσματα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το οπτικό σύστημα που χρησιμοποιεί 5 ειδικούς φακούς (1 H-ASP, 1 ASP, 3 ED) σε σύνολο 12 φακών σε 10 ομάδες εκφράζει ολόκληρη την περιοχή της εικόνας με υψηλή ανάλυση ακόμη και στο μέγιστο διάφραγμα. Η οπτική εκτροπή διορθώνεται αποτελεσματικά με τη χρήση τριών φακών χαμηλής διασποράς (ED) και δύο φακών υψηλής διάθλασης (H-ASP, ASP). Χρησιμοποιείται μια ειδική επίστρωση 14 στρωμάτων, η οποία καταστέλλει αποτελεσματικά τον οπίσθιο φωτισμό ακόμη και με ένα μικρό hood.

Είναι ένας φακός μικρού μεγέθους και ελαφρύς κατάλληλος για μικρές και ελαφριές φωτογραφικές μηχανές της σειράς FUJIFILM X και συνδυάζεται καλά με ένα gimbal. Το ματ φινίρισμα και ο νέος σχεδιασμός του κόκκινου δαχτυλιδιού του δίνουν μια μοντέρνα αίσθηση καθώς και ο δακτύλιος εστίασης από καουτσούκ με micro-patterned το καθιστά εύκολο στη χρήση. Η ελάχιστη εστιακή απόσταση είναι τόσο μικρή όσο 20 cm, είναι εξοπλισμένος με αθόρυβη και γρήγορη απόδοση AF και ο φακός προστατεύεται αποτελεσματικά με στεγανοποίηση καιρού και προστατευτικό γυαλί(πίσω), ώστε να μπορείτε να έχετε το καλύτερο αποτελέσματα λήψης ανά πάσα στιγμή.

Samyang AF 12mm F2 X Βασικά Χαρακτηριστικά

Αποτυπώστε τα φυσικά χρώματα της FUJIFILM με μια ευρύτερη γωνία θέασης

Ο Samyang MF 12mm F2.0 είναι ο φακός MF με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Samyang. Ο AF 12mm F2 X είναι ένας φακός με την τεχνολογία AF της Samyang, τις βολικές λειτουργίες και τη νέα σχεδίαση που έχει βελτιστοποιηθεί για λήψη μαγευτικών τοπίων που υπερβαίνουν τη γωνία θέασης. Για τις mirrorless cameras της σειράς FUJIFILM X, ο Samyang AF 12mm F2 X παρέχει εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο 99,1°. Τώρα, οι χρήστες φωτογραφικών μηχανών της σειράς FUJI X μπορούν επίσης να τραβήξουν τοπία με ακόμη μεγαλύτερη γωνία θέασης, συνδυάζοντας αρμονικά το περιβάλλον με το φόντο.

Εξαιρετική ανάλυση σε όλα τα σημεία της εικόνας

O Samyang AF 12mm F2 X έχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ώστε να μπορείτε να απαθανατίζετε την έναστρη νύχτα πολύ πιο καθαρά. Ενσωματώνοντας 5 ειδικά στοιχεία (1 H-ASP, 1 ASP και 3 ED) και Ultra Multi-Coating, επιτυγχάνει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ανάλυσης από το κέντρο έως τις άκρες του πλαισίου, ακόμη και στο μέγιστο διάφραγμα F2. Με τον προηγμένο οπτικό σχεδιασμό η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι μόνο 20 cm, έτσι ώστε να μπορείτε να τραβάτε εύκολα κοντινά πλάνα και εικόνες εσωτερικού χώρου με μειωμένο θόλο του οπίσθιου φωτισμού.

Συμπαγές μέγεθος & ελαφρύς, με νέο σχέδιο για κάμερες της σειράς X FUJIFILM

Ο φακός AF 12mm F2 X έχει μήκος 59,2mm και βάρος 212g. Το ματ φινίρισμα και το διακριτικό κόκκινο δαχτυλίδι του δίνουν μια μοντέρνα αίσθηση. Η χρηστικότητα έχει ενισχυθεί λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τη σχεδίαση αλλά και το περιβάλλον λήψης του χρήστη. Διαθέτει δακτύλιο εστίασης από καουτσούκ με micro-patterned, δίνοντας ωραία αίσθηση κατά τη λειτουργία του. Η στεγανοποίηση καιρού και το πίσω προστατευτικό γυαλί προστατεύουν τον φακό από την ελαφριά βροχή, το χιόνι και τη σκόνη.

Φωτεινό διάφραγμα F2 Δημιουργεί εντυπωσιακό θόλομα φόντου και bokeh

Ο φακός AF 12 mm F2 X χρησιμοποιεί διάφραγμα μεγάλης διαμέτρου για να παρέχει ομαλό θόλομα φόντου. Διαχωρίζει αποτελεσματικά το θέμα από το φόντο χρησιμοποιώντας ένα μικρό βάθος πεδίου για να τραβήξει μια μοναδική και εξαιρετικά ευρείας γωνίας εικόνα στην οποία το φόντο είναι συμπιεσμένο. Οι 7 λεπίδες παράγουν απαλό και φυσικό bokeh με ελαφρύ διαχωρισμό. Ελάχιστη εστιακή απόσταση (20cm) Η ελάχιστη εστιακή απόσταση είναι 20cm επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Διευκολύνει τη λήψη πορτρέτων, φαγητού σε τραπέζια και φωτογραφίες εσωτερικού σε στενούς χώρους. Γρήγορη και αθόρυβη απόδοση AF Παρακολουθεί το θέμα με ακρίβεια, ταχύτητα και με αθόρυβο AF, προσφέροντας ομαλότητα κατά την εγγραφή βίντεο. Το Linear STM (Stepping Motor) της Samyang ικανοποιεί τόσο τους φωτογράφους όσο και τους βιντεογράφους με ακόμη λιγότερο θόρυβο και ακριβή έλεγχο των μεγαλύτερων και βαρύτερων ομάδων φακών εστίασης. Ειδικότερα, δίνει πλεονέκτημα κατά τη λήψη βίντεο καθώς είναι ένας φακός κατάλληλος για χρήση σε gimbal σε συνδυασμό με μια μικρή και ελαφριά κάμερα της σειράς FUJIFILM X.

*Λίστα συμβατότητας κάμερας

Ο Samyang AF 12mm F2 X είναι βελτιστοποιημένος για κάμερες Fujifilm που διαθέτουν τον αισθητήρα X-Trans προκειμένου να παρέχει σταθερή απόδοση AF. Μπορείτε να ελέγξετε τη «Λίστα συμβατότητας κάμερας» στον ιστότοπο. ※ Λάβετε υπόψη ότι η λίστα ενδέχεται να αλλάξει μέσω των ενημερώσεων υλικολογισμικού. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το AF 12mm F2 E μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο της Samyang Lens και στα κανάλια κοινωνικών μέσων παρακάτω.

* Website: www.samyanglens.com

* http://www.hdghellas.gr/about.html

* Facebook: www.facebook.com/samyanglensglobal

* Instagram: www.instagram.com/samyanglensglobal

* YouTube: www.youtube.com/samyanglens