Η Samyang ανακοινώνει την επέκταση της σειράς V-AF

Samyang V-AF 45mm T1.9 FE

Η Samyang Optics (CEO Hwang Choong-hyun), μια παγκόσμια οπτική μάρκα, ανακοινώνει τον V-AF 45mm T1.9 FE που επεκτείνει την υπάρχουσα σειρά V-AF. Η σειρά V-AF είναι η πρώτη σειρά φακών στον κόσμο για δημιουργούς βίντεο που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη δημιουργία περιεχομένου βίντεο πιο βολική.

Samyang V-AF 45mm T1.9 FE

Η νεότερη προσθήκη στη σειρά V-AF, η V-AF 45mm T1.9 FE προσφέρει στους δημιουργούς βίντεο βελτιωμένη χρηστικότητα με τυπική εστιακή απόσταση. Εκτός από τα υπάρχοντα 24mm, 35mm και 75mm, αυτός ο φακός είναι κατάλληλος για πολλούς τύπους βιντεοσκόπησης από δημιουργούς βίντεο ενός ατόμου έως μικρές παραγωγές καθώς και κινηματογραφιστές.

Η σειρά V-AF είναι συμπαγής σε μέγεθος και ελαφριά μειώνοντας την επιβάρυνση των χρηστών. Παρέχει επίσης ένα ενοποιημένο κέντρο βάρους, το οποίο εξοικονομεί σημαντικά χρόνο κατά τη λήψη με gimbal. Επιπλέον, όλοι οι φακοί έχουν σχεδιαστεί για έως και 8K και παρέχουν τυποποιημένο χρωματικό τόνο για εξοικονόμηση χρόνου στο post-production.

Το μοναδικό χαρακτηριστικό των δύο λαμπτήρων καταμέτρησης, που είναι ενσωματωμένοι μπροστά από το φακό και τον δείκτη τοποθέτησης, δείχνει την κατάσταση εγγραφής της κάμερας για την υποστήριξη της δημιουργίας περιεχομένου βίντεο ακόμη και όταν φωτογραφίζετε μόνοι σας. Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος μπροστά από το φακό επιτρέπει ακριβή και λεπτομερή έλεγχο διαφράγματος με το εξάρτημα προσαρμογέα χειροκίνητης εστίασης, παρέχοντας μια πιο επαγγελματική εμπειρία κινηματογράφησης. Η Samyang θα κυκλοφορήσει δύο ακόμη φακούς 20mm και 100mm και πρόσθετα αξεσουάρ μέχρι το 2024.

Χάρτης πορείας Samyang V-AF

*20 χιλ. T1.9│24mm T1.9│35mm T1.9│45mm T1.9│75mm T1.9│100mm T2.3

Key Χαρακτηριστικά: Unified Form Factor – Compact & Light

Ο V-AF 45mm T1.9 FE έχει συμπαγές μέγεθος 72,2 X 72,1 mm και μικρό βάρος 280 g, παρέχοντας έναν σταθερό συντελεστή μορφής σε άλλους φακούς της σειράς V-AF για εύκολη αλλαγή φακών με χρήση gimbals και drones.

Tally Lamp – Εξαιρετική χρηστικότητα

Όλοι οι φακοί V-AF διαθέτουν δύο led καταμέτρησης ενσωματωμένα απευθείας στον ίδιο τον φακό, ένα στο πλάι του φακού και ένα μπροστά. Όταν η ενδεικτική λυχνία αλλάζει από πράσινο σε κόκκινο, οι χρήστες γνωρίζουν ότι η κάμερα καταγράφει. Η λυχνία καταμέτρησης μπορεί να απενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας το lens station Samyang.

Υποστηρίζει ανάλυση έως 8K με ίδιο χρωματικό τόνο

Η σειρά V-AF έχει σχεδιαστεί για υψηλή ανάλυση έως 8K και παρέχει έναν ενοποιημένο τόνο colour που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του χρόνου μετά την παραγωγή.

Προσαρμοσμένος διακόπτης & κουμπί

Ο φακός χρησιμοποιεί τη λειτουργία «Εστίαση αποθήκευσης» σε λειτουργία MF, που συνήθως βρίσκεται μόνο σε επαγγελματικό κινηματογραφικό εξοπλισμό. Διαθέτει επίσης μια προσαρμοσμένη λειτουργία που σας επιτρέπει να επιλέξετε τη δική σας λειτουργία μέσω μιας ενημέρωσης υλικολογισμικού.

Metal Βάση εξαρτημάτων

Το μπροστινό μέρος των φακών V-AF διαθέτει ηλεκτρονικό σύνδεσμο, επιτρέποντας την επικοινωνία μεταξύ του φακού και των αποκλειστικών αξεσουάρ του. Ο προσαρμογέας χειροκίνητης εστίασης κυκλοφόρησε και άλλοι θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον. Ο προσαρμογέας είναι συμβατός με ματ κουτί μεγέθους Φ95mm και σας επιτρέπει ακριβή και λεπτομερή έλεγχο διαφράγματος παρέχοντας μια επαγγελματική εμπειρία κινηματογράφησης.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά V-AF μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Samyang Optics και στα κανάλια κοινωνικών μέσων παρακάτω.

* Ιστοσελίδα: https://www.samyanglens.com//* http://www.hdghellas.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/samyanglensglobal* Instagram:https://www.instagram.com/samyanglensglobal/* YouTube: http://www.youtube.com/samyanglens
* TikTok: https://www.tiktok.com/@samyanglensglobal