STAR WARS: THE ACOLYTE

STAR WARS - THE ACOLYTE ©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες

Το Disney+ παρουσιάζει το επίσημο τρέιλερ και το πόστερ της νέας, πρωτότυπης σειράς της Lucasfilm, «Star Wars: The Acolyte». Η επική, live-action σειρά, έρχεται την Τετάρτη 5 Ιουνίου, αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα, με τα δύο πρώτα επεισόδια διαθέσιμα. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Στο «Star Wars: The Acolyte», μια έρευνα για μια σοκαριστική σειρά εγκλημάτων, φέρνει έναν αξιοσέβαστο Jedi Master (Lee Jung-jae) εναντίον μιας επικίνδυνης πολεμίστριας από το παρελθόν του (Amandla Stenberg). Καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως, οι δυο τους ταξιδεύουν σε ένα μονοπάτι, όπου οι σκοτεινές δυνάμεις αποκαλύπτουν ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo και Carrie-Anne Moss.

Η Leslye Headland είναι η δημιουργός της σειράς, αντλώντας την έμπνευση της απο το Star Wars του George Lucas. Η ίδια είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός μαζί με την Kathleen Kennedy, τον Simon Emanuel, τον Jeff F. King και τον Jason Micallef. Οι Charmaine DeGraté και Kor Adana είναι οι συν-εκτελεστικοί παραγωγοί. Οι Rayne Roberts, Damian Anderson, Eileen Shim και Rob Bredow είναι οι παραγωγοί της σειράς.

Η Headland σκηνοθετεί τα δύο πρώτα επεισόδια (101 & 102). Οι σκηνοθέτες Kogonada (103 & 107), Alex Garcia Lopez (104 & 105) και Hanelle Culpepper (106 & 108) ολοκληρώνουν την σκηνοθετική ομάδα της σειράς.

Ο βραβευμένος συνθέτης Michael Abels, γνωστός για τη δουλειά του στα «Get Out» και «Us», έγραψε τη μουσική για το «Star Wars: The Acolyte».