Η Trend Micro βραβεύεται ως Regional και Global Partner της AWS για το 2022

Trend Micro

Η Trend Micro με χαρά ανακοινώνει ότι βραβεύτηκε ως Regional και Global AWS Partner για το 2022, λαμβάνοντας τεράστια αναγνώριση ανάμεσα σε παγκόσμιους ηγέτες στον χώρο, που διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην προώθηση της καινοτομίας με τις λύσεις της Amazon Web Services (AWS).

Οι νικητές ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια των Partner Awards στα πλαίσια του AWS Gala «re:Invent 2022». Τα Regional και Global AWS Partner Awards αναγνωρίζουν ένα ευρύ φάσμα συνεργατών AWS, των οποίων τα επιχειρηματικά μοντέλα υποστήριζαν την εξειδίκευση, την καινοτομία και τη συνεργασία την προηγούμενη χρονιά.

Η Trend Micro ήταν από τους πρώτους συνεργάτες της AWS, για την κυκλοφορία του AWS Marketplace Vendor Insights. Η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει τη σχέση της με την AWS, προσθέτοντας το ενημερωμένο AWS Security Competency και το AWS Healthcare Competency στη λίστα με τις πιστοποιήσεις της AWS, για το 3ο τρίμηνο του 2022. Τα παραπάνω ορόσημα καινοτομίας συνέβαλαν στην επέκταση του οράματος της Trend Micro σχετικά με την end-to-end cloud ασφάλεια, βασισμένη στην ενοποιημένη πλατφόρμα cloud, η οποία προσφέρει ορατότητα και πρόσθετο έλεγχο σε όλη την επιχείρηση.

«Η Trend Micro υπήρξε από την αρχή υποστηρικτής του AWS Marketplace και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναγνωρίστηκε με αυτό το βραβείο η μακροχρόνια σχέση μας με την AWS», δήλωσε ο Kevin Simzer, COO της Trend Micro. «Το τρίτο τρίμηνο αποτέλεσε το χρονικό διάστημα στο οποίο οι πωλήσεις του AWS Marketplace αυξήθηκαν κατά 150%, ενώ καταγράφηκε και αύξηση 80% στο ARR.»

«Για μας αποτελούν τεράστια προστιθέμενη αξία: ο χρόνος διάθεσης λύσεων στην αγορά, η ευκολία στη χρήση και το γεγονός ότι η Trend Micro προσφέρει μια πλήρη, έτοιμη λύση SaaS. Αξίζει φυσικά να αναφερθούμε και στην ορθή τιμολογιακή πολιτική στο AWS Marketplace. Δεν έχω δει άλλον security vendor που να μπορεί να παρέχει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών τόσο κοντά στο απαιτούμενο κόστος», δήλωσε ο MJ DiBerardino, Διευθύνων Σύμβουλος της Cloudnexa.

Για πρώτη φορά, τα Regional και Global AWS Partner awards περιλάμβαναν μια διαδικασία αυτο-υποψηφιότητας σε διάφορες κατηγορίες και τομείς εξειδίκευσης -που απονεμήθηκαν τόσο σε περιφερειακό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο- όπου όλοι οι συνεργάτες της AWS προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν αλλά και να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους.

Το Δίκτυο Συνεργατών της AWS (APN), είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα, που επικεντρώνεται στο να στηρίζει τις εταιρείες να δημιουργήσουν επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα ή λύσεις βασισμένες στην AWS, παρέχοντας επιχειρηματική, τεχνική, μάρκετινγκ και go-to-market υποστήριξη. Το APN περιλαμβάνει ανεξάρτητους software vendors (ISV) και systems integrators (SI) σε όλο τον κόσμο, με τη συμμετοχή στο AWS Partner να αυξάνεται σημαντικά τους τελευταίους 12 μήνες.

«Οι Partners της AWS διαδραματίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην συνεργασία με τους παγκόσμιους πελάτες, σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών», δήλωσε ο Ruba Borno, αντιπρόεδρος του Worldwide Channels and Alliances της AWS. 

Μια ομάδα ειδικών από την AWS επέλεξε τους νικητές με βάση αυστηρά κριτήρια. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Trend Micro που αναγνωρίστηκε ως Παγκόσμιος Συνεργάτης της Χρονιάς στο AWS Marketplace, ανάμεσα στους κορυφαίους συνεργάτες του AWS Marketplace.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία της AWS με την Trend Micro, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο : www.trendmicro.com/aws.