TU10

Η Mirfak Audio, που υποστηρίζεται από την Gudsen, ένας πάροχος λύσεων μικροφώνου, παρουσίασε ένα εύχρηστο επιτραπέζιο μικρόφωνο USB με καθαρό ήχο με δυναμικά εφέ φωτισμού για streamers, gamers, δημιουργούς περιεχομένου και όσους αναζητούν εξαιρετική λεπτομέρεια και εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Το Mirfak TU10 αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιαδήποτε εγκατάσταση με φωτισμό RGB. Με τη στιβαρή σχεδίαση cyberpunk, την εξ ολοκλήρου μεταλλική κατασκευή και το ματ φινίρισμα βαρέως τύπου, το TU10 τραβάει γρήγορα το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά. Διαθέτοντας δυναμικό φωτισμό RGB με εναλλασσόμενα χρώματα, το TU10 προσθέτει μια γκάμα χρωμάτων στη ρύθμιση του παιχνιδιού σας. Σε συνδυασμό με τα άλλα gaming αξεσουάρ σας, το TU10 θα σας βυθίσει γρήγορα σε μια απίστευτη και συναρπαστική ατμόσφαιρα, φέρνοντάς σας την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού.

Το TU10 είναι ελκυστικό τόσο στην εμφάνιση όσο και στις επιδόσεις του. Η τεχνολογία Penta-capsule σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ηχογραφήσεις ποιότητας στούντιο. Με απόκριση συχνότητας 50Hz-20Hz και ρυθμό μετάδοσης bit 96Khz/24bit, το TU10 είναι ιδανικό για ζωντανή εκπαίδευση, κλήσεις διάσκεψης, παιχνίδια ζωντανής ροής, podcast, εγγραφή φωνής κ.λπ. Υπάρχουν τέσσερα επιλεγμένα μοτίβα λήψης, που κάνουν το μικρόφωνο πολλαπλού σκοπού για ποικίλες ανάγκες. Απλώς αγγίξτε τον διακόπτη αφής και το TU10 αλλάζει μεταξύ cardioid, omnidirectional, bidirectional και stereo microphone patterns. Είτε κάνετε streaming στο Twitch, παρέχετε ήχο υψηλής ποιότητας μέσω Discord, πραγματοποιείτε μια κλήση συνδιάσκεψης ή μια διάλεξη στο Zoom, το TU10 θα διασφαλίσει ότι εκπέμπετε σε πλήρη ευκρίνεια.

Το TU10 όχι μόνο έχει εκπληκτικό φωτισμό RGB και εξαιρετική ποιότητα ήχου, αλλά ενσωματώνει επίσης μερικά πρόσθετα χαρακτηριστικά που αξίζει να σημειωθούν. Το TU10 διαθέτει έξυπνα χειριστήρια, ενσωματωμένο φίλτρο pop, υψηλής ποιότητας υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, καθώς και έξοδο USB συμβατή με την κατηγορία. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυασμένα στο TU10 καθιστούν εύκολη τη δημιουργία απίστευτων εγγραφών. Το TU10 είναι plug-and-play και είναι έτοιμο για χρήση αμέσως, ενώ λειτουργεί άψογα με υπολογιστές και mainstream συσκευές. Συνδέστε το TU10 σε μια συμβατή συσκευή και ξεκινήστε οποτεδήποτε.

Ανάλογα με την πηγή ήχου, μπορείτε να επιλέξετε το βέλτιστο μοτίβο λήψης πατώντας στον διακόπτη αφής για να διασφαλίσετε ότι δεν υπάρχει θόρυβος ή παρεμβολές κραδασμών κατά την εγγραφή. Με το TU10, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τον θόρυβο. Το ενσωματωμένο ποπ φίλτρο ελαχιστοποιεί τους εκρηκτικούς ήχους, εξασφαλίζοντας έτσι ευκρινείς και καθαρές εγγραφές χωρίς αισθητή ηχογράφηση. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι το TU10 διαθέτει ένα εύχρηστο κουμπί σίγασης με ένα κλικ, το οποίο βοηθά αποτελεσματικά στην αποφυγή ατυχημάτων ήχου. Το ένα κλικ για σίγαση είναι χρήσιμο όταν καλύπτετε φτάρνισμα και βήχα κατά τη διάρκεια ζωντανής ροής, ηχογράφησης στούντιο και κλήσεων συνδιάσκεψης.

Ο φωτισμός RGB, που χρησιμεύει ως ένδειξη, γυρίζει κόκκινο όταν το μικρόφωνο είναι σε σίγαση, αλλά θα εναλλάσσονται τα χρώματα όταν το μικρόφωνο είναι ενεργό. Είναι επίσης εύκολο να παρακολουθείτε την εγγραφή ήχου χάρη στα χειριστήρια ακριβείας και την υψηλής ποιότητας υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Θα μπορείτε να συντονίσετε τη φωνή σας με την ένταση και να αποκτήσετε κουμπιά και να επιτύχετε παρακολούθηση μηδενικού λανθάνοντος χρόνου σε πραγματικό χρόνο.