Η ViewSonic ColorPro VP2776 κερδίζει το Editors Choice Award του PC Mag

ViewSonic ColorPro VP2776

Η ViewSonic Corp., κορυφαία παγκοσμίως κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι το ColorPro VP2776 έλαβε το Editors’ Choice Award του PC Mag με βαθμολογία Άριστα. Το περιοδικό επέλεξε το monitor ως μία εξαιρετικά ικανή επαγγελματική οθόνη 1440p με δύο επιπλέον αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά: ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, καθιστώντας την κατάλληλη για επεξεργασία βίντεο ή σχεδίαση παιχνιδιών και βαθμονομητή χρωμάτων.

Το συγκεκριμένο βραβείο ενισχύει τη δέσμευση της ViewSonic να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με εξαιρετική απόδοση χρώματος και εργαλεία βαθμονόμησης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των δημιουργικών επαγγελματιών.

Οι οθόνες ViewSonic ColorPro είναι ειδικά σχεδιασμένες για επαγγελματίες δημιουργούς που απαιτούν εξαιρετική χρωματική ακρίβεια και ποιότητα εικόνας. Το ColorPro VP2776 έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία για την απλή και διαισθητική του σχεδίαση. Η αναγνώριση που έλαβε από το PC Mag επικυρώνει περαιτέρω τη λειτουργικότητα του προϊόντος και την σχεδίαση του με επίκεντρο το χρήστη. Το VP2776 είναι ο τέλειος συνεργάτης για Mac, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα ICC (International Color Consortium) Bridge, η οποία εγγυάται ότι τα προφίλ ICC εξασφαλίζουν αυτόματα ομοιόμορφα και συγκρίσιμα χρώματα ανάμεσα στην οθόνη και τη συσκευή Mac. Η πιο πρόσφατη προσθήκη της σειράς, η VP2786-4K φέρει πιστοποιήσεις Fogra και Idealliance και είναι κατασκευασμένη για όσους απαιτούν απόλυτη ακρίβεια χρωμάτων από την οθόνη μέχρι την τελική εκτύπωση.

Ο συντάκτης του PC Mag επισημαίνει τα ακόλουθα για το VP2776*:

Ρυθμός ανανέωσης 165 Hz για διάφορες εργασίες που απαιτούν ποιότητα εικόνας 

Με ρυθμό ανανέωσης που είναι υπερδιπλάσιος από το τυπικό 60 Hz, το VP2776 είναι η ιδανική επιλογή για video editors ή game designers που εργάζονται με κινούμενες εικόνες. Η VP2776 είναι μια επαγγελματική οθόνη ιδανική για φωτογράφους, παραγωγούς βίντεο και γραφίστες. Ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης κάνει τις εικόνες να κινούνται πιο ομαλά, απαλλάσσοντας τους χρήστες από τα κινούμενα τερατουργήματα που θα έβλεπαν σε ένα πάνελ με τον τυπικό ρυθμό ανανέωσης.

ColorPro Wheel για εύκολη πλοήγηση και βαθμονόμηση χρωμάτων

Το ColorPro Wheel, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλοήγηση στα μενού της οθόνης, όπως και σε αυτά ορισμένων εφαρμογών τρίτων, λειτουργεί ως εργαλείο βαθμονόμησης όταν συνδυάζεται με το Colorbration+ software της ViewSonic.

Το VP2776 προσφέρει εξαιρετική οπτική απόδοση και απαράμιλλη χρωματική ακρίβεια για να καλύψει τις ανάγκες απεικόνισης φωτογράφων, vlogger, video editors, animators και game designers παγκοσμίου φήμης.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το review του PC Mag εδώ.