Το WhatsApp κυκλοφορεί το ”Accidental Delete” για Android και iOS

WhatsApp Accidental Delete

Από την έκδοση 2.22.18.13 του WhatsApp beta, η εταιρεία δοκιμάζει μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αναιρούν τα διαγραμμένα μηνύματα. Τώρα αυτή η δυνατότητα, που ονομάζεται “Accidental Delete”, διατίθεται σε ένα ευρύτερο κοινό μέσω μιας σταθερής έκδοσης για εφαρμογές Android και iOS.

Αυτό είναι ένα πολυαναμενόμενο και πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό. Προηγουμένως, εάν πατούσατε “διαγραφή για μένα” αντί για “διαγραφή για όλους”, δεν είχαμε άλλη επιλογή, η οποία επηρεάζει τους χρήστες, ειδικά όταν μοιράζονται ένα εσφαλμένο μήνυμα σε ομάδες WhatsApp και θέλουν να το διαγράψουν για όλους.

Τώρα, όταν χρησιμοποιείτε την επιλογή “διαγραφή για μένα”, αυτή η νέα δυνατότητα θα σας επιτρέψει να αναιρέσετε τα μηνύματα που έχουν διαγραφεί. Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα πατώντας «διαγραφή για μένα», όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης, το WhatsApp σας λέει στο κάτω μέρος της οθόνης ότι θα μπορούσατε να αναιρέσετε τη διαγραφή εάν κάνατε λάθος.

Με το Accidental Delete θα έχετε ένα παράθυρο πέντε δευτερολέπτων για να σταματήσετε τη διαδικασία, το οποίο θα σας επιτρέψει να λάβετε πίσω το μήνυμα και αν θέλετε, να το διαγράψετε για όλους. Λάβετε υπόψη ότι, για να διαγραφούν με επιτυχία τα μηνύματα για όλους, εσείς και οι παραλήπτες πρέπει να χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp.