Το WhatsApp προσφέρει υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών στο Android

WhatsApp-Multiple-Account

Ο Mark Zuckerberg μόλις ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα για το WhatsApp που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν δύο λογαριασμούς WhatsApp σε μία μόνο συσκευή, μετά την έκδοση beta τον Αύγουστο.

Αυτή η ενημέρωση απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς εργασίας και τους προσωπικούς σας λογαριασμούς, εξαλείφοντας την ανάγκη να αποσυνδέεστε κάθε φορά ή να έχετε δύο τηλέφωνα.

Setting Up a Second Account on WhatsApp

Για να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό WhatsApp, θα χρειαστείτε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου και κάρτα SIM ή ένα τηλέφωνο που να υποστηρίζει πολλές SIM ή eSIM. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις WhatsApp, κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στο όνομά σας και επιλέξτε “Προσθήκη λογαριασμού”. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου και ειδοποιήσεων για κάθε λογαριασμό.

Οι λογαριασμοί που προστέθηκαν πρόσφατα θα παραμείνουν ενεργοί στη συσκευή μέχρι να αποφασίσετε να αποσυνδεθείτε. Αυτή η ενημέρωση απλοποιεί τη διαδικασία διαχείρισης πολλών λογαριασμών σε μία συσκευή.

Αντί να διαμορφώνετε ξεχωριστούς λογαριασμούς WhatsApp σε κάθε συσκευή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα μια εφαρμογή στην κύρια συσκευή σας για πρόσβαση και εναλλαγή μεταξύ διαφόρων λογαριασμών.

Η δυνατότητα πολλαπλών λογαριασμών στο WhatsApp θα κυκλοφορήσει σταδιακά στους χρήστες Android τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα αυτής της δυνατότητας για συσκευές iOS.