Το WhatsApp κυκλοφορεί ευρέως τη λειτουργία «Avatar»

WhatsApp-Avatar

Μετά τις δοκιμές beta στις αρχές Ιουλίου, η WhatsApp ανακοίνωσε την κυκλοφορία των avatar στην εφαρμογή της, έναν νέο και εξατομικευμένο τρόπο έκφρασης. Το avatar σας είναι μια ψηφιακή αναπαράσταση του εαυτού σας που μπορεί να γίνει από αμέτρητους συνδυασμούς διαφόρων χαρακτηριστικών του προσώπου, χτενίσματα και ρούχα, σύμφωνα με την εταιρεία.

Το WhatsApp λέει ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το προσαρμοσμένο avatar τους ως φωτογραφία προφίλ ή να επιλέξουν ένα από τα 36 προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα που αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων και συμπεριφοράς.

Η Meta αναφέρει ότι η αποστολή ενός avatar σε φίλους και συγγενείς είναι ένας γρήγορος και ευχάριστος τρόπος έκφρασης συναισθημάτων. Μπορεί επίσης να είναι μια καταπληκτική μέθοδος για να αναπαραστήσετε τον εαυτό σας, ώστε να αισθάνεται πιο ιδιωτικός χωρίς να χρησιμοποιείτε την πραγματική σας φωτογραφία.

Αυτή θα είναι η πρώτη εμπειρία πολλών ανθρώπων στη δημιουργία avatar και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε βελτιώσεις στο στυλ, όπως φωτισμό, σκίαση, διαφορετικές υφές μαλλιών και πολλά άλλα για να κάνουμε τα avatar ακόμα καλύτερα με την πάροδο του χρόνου.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα avatar για το WhatsApp για χρήση ως φωτογραφία προφίλ ή πακέτο αυτοκόλλητων και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη λειτουργία εδώ.

Η δημιουργία και κοινή χρήση των avatar σας, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες από σήμερα.