Home Blog

Eκατομμύρια Ευρωπαίοι χρήστες χρησιμοποιούν το νέο One UI 6.1 και το Galaxy AI σε περισσότερες συσκευές Galaxy

Samsung One UI 6

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι οι λειτουργίες Galaxy AI, που ήταν αρχικά διαθέσιμες στη σειρά-ναυαρχίδα smartphones Samsung Galaxy S24, θα διατίθενται σε περισσότερες Galaxy συσκευές μέσω της νέας ενημέρωσης One UI 6.1. Η ενημέρωση έγινε διαθέσιμη στις σειρές Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 και Tab S9 από τα τέλη Μαρτίου αυτής της χρονιάς.

Οι ειδικοί της Kaspersky αναφέρουν ότι συνέβησαν πάνω από 2 κρίσιμα περιστατικά κυβερνοασφάλειας την ημέρα το 2023

kaspersky-new-logo

Η συχνότητα των περιστατικών υψηλής σοβαρότητας με άμεση ανθρώπινη εμπλοκή ξεπέρασε τα δύο ανά ημέρα το 2023, σύμφωνα με την ομάδα Kaspersky Managed Detection and Response (MDR). Στο τελευταίο MDR Analyst Report, παρατήρησαν αυτή την τάση σε όλους τους κλάδους με τον χρηματοπιστωτικό, τον ΙΤ, τον κυβερνητικό και τον βιομηχανικό τομέα να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.  

Η Samsung ξεκινά επίσημα την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή καμπάνια της στην τελική ευθεία για το Παρίσι 2024

samsung paris_2024_sovis_emblem

Μελιγότερες από 100 ημέρες πριν από το Παρίσι 2024, η Samsung Electronics Co., Ltd., Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης, εγκαινίασε επίσημα την καμπάνια “Open always wins” – η οποία γιορτάζει τις κοινές αξίες του brand με τους επερχόμενους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες για την ευρύνοια και ανακοίνωσε τα εγκαίνια της Olympic rendezvous Samsung | Champs-Elysees 125 βιτρίνας.

Let’s Get Digital από την HP Hellas και με το Ίδρυμα Χατζηγάκη

HP Let's Get Digital (2)

Στο πλαίσιο της Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης η HP Hellas συνεχίζει την στρατηγική της συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Χατζηγάκη, με στόχο την ενίσχυση κλάδων όπως η Παιδεία, η Κοινωνική Προσφορά και το Περιβάλλον.

Η Search Magic συμμετείχε στο “Brighton SEO”, το μεγαλύτερο συνέδριο για SEO στον κόσμο

Search Magic team Brighton SEO

Η Search Magic, εταιρεία παροχής υπηρεσιών SEO, συμμετείχε, με χορηγία και δύο ομιλίες, στο Brighton SEO, το μεγαλύτερο συνέδριο SEO στον κόσμο, το οποίο διεξήχθη στις 25 και 26 Απριλίου και προσέλκυσε περισσότερους από 7.000 επισκέπτες.

Η LG ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ 11η  ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙA

LG-OLED-Dominance-02

Στον διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο της οικιακής ψυχαγωγίας, η LG αποτελεί αδιαμφισβήτητο ηγέτη με την πρωτοποριακή συμβολή της στην παγκόσμια αγορά τηλεοράσεων, κυριαρχώντας στην παγκόσμια αγορά τηλεοράσεων OLED για 11 συνεχόμενα χρόνια.

Nokia 215 4G, 225 4G & 235 4G feature phones

Nokia-215-4G-225-4G-and-235-4G

Η HMD Global παρουσίασε τα τηλέφωνα Nokia 215, 225 και 235 4G, αφού αυτά εμφανίστηκαν πρόσφατα. Διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα, πληκτρολόγιο T9, Bluetooth, ραδιόφωνο FM, οθόνη QVGA και αφαιρούμενη μπαταρία.

Η ESET ενισχύει το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών MDR

ESET-World-2017-Conference

Η ESET, ηγέτιδα στις λύσεις κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι προσθέτει δύο νέα επίπεδα συνδρομής της λύσης Managed Detection and Response (MDR), ένα για τις  μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και ένα για τις μεγάλες. Τα δυο αυτά νέα επίπεδα συνδρομής βασίζονται στη λύση ESET PROTECT Elite και προσφέρουν στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σφαιρικές δυνατότητες ανίχνευσης και αντιμετώπισης απειλών μέσω τεχνητής νοημοσύνης (AI), σε συνδυασμό με εξειδικευμένη ανθρώπινη ανάλυση και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τις απειλές.