Home Blog

Το WhatsApp παρουσιάζει «Εκδηλώσεις και απαντήσεις» για Κοινότητες

WhatsApp-Communities-Event-and-Replies

Η Meta εισήγαγε μια νέα δυνατότητα στο WhatsApp για την πιο αποτελεσματική οργάνωση εκδηλώσεων και διαχείριση των ομάδων ανακοινώσεων.

Ανακοινώθηκαν οι μονάδες flash USB Samsung BAR Plus και FIT Plus USB 3.2 Gen1 με χωρητικότητα 512 GB

Samsung BAR Plus and FIT Plus

Η Samsung Electronics America μόλις κυκλοφόρησε τις νέες εκδόσεις 512 GB των μονάδων flash BAR Plus και FIT Plus USB 3.2 Gen1. Αυτές οι επιλογές υψηλής χωρητικότητας υπόσχονται γρήγορες μεταφορές δεδομένων, με ταχύτητες ανάγνωσης έως 400 MB/s και ταχύτητες εγγραφής έως 110 MB/s.

Ανακοινώθηκαν οι επεξεργαστές AMD Ryzen PRO 8040 και Ryzen PRO 8000 series για υπολογιστές AI

AMD Ryzen PRO 8040 and Ryzen PRO 8000 series

Η AMD ανακοίνωσε μια σειρά νέων προϊόντων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπορικής σειράς υπολογιστών AI για φορητές και επιτραπέζιους υπολογιστές, καλύπτοντας τις ανάγκες των επιχειρηματικών χρηστών που αναζητούν παραγωγικότητα και προηγμένες δυνατότητες AI.

Eκατομμύρια Ευρωπαίοι χρήστες χρησιμοποιούν το νέο One UI 6.1 και το Galaxy AI σε περισσότερες συσκευές Galaxy

Samsung One UI 6

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι οι λειτουργίες Galaxy AI, που ήταν αρχικά διαθέσιμες στη σειρά-ναυαρχίδα smartphones Samsung Galaxy S24, θα διατίθενται σε περισσότερες Galaxy συσκευές μέσω της νέας ενημέρωσης One UI 6.1. Η ενημέρωση έγινε διαθέσιμη στις σειρές Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 και Tab S9 από τα τέλη Μαρτίου αυτής της χρονιάς.

Οι ειδικοί της Kaspersky αναφέρουν ότι συνέβησαν πάνω από 2 κρίσιμα περιστατικά κυβερνοασφάλειας την ημέρα το 2023

kaspersky-new-logo

Η συχνότητα των περιστατικών υψηλής σοβαρότητας με άμεση ανθρώπινη εμπλοκή ξεπέρασε τα δύο ανά ημέρα το 2023, σύμφωνα με την ομάδα Kaspersky Managed Detection and Response (MDR). Στο τελευταίο MDR Analyst Report, παρατήρησαν αυτή την τάση σε όλους τους κλάδους με τον χρηματοπιστωτικό, τον ΙΤ, τον κυβερνητικό και τον βιομηχανικό τομέα να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.  

Η Samsung ξεκινά επίσημα την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή καμπάνια της στην τελική ευθεία για το Παρίσι 2024

samsung paris_2024_sovis_emblem

Μελιγότερες από 100 ημέρες πριν από το Παρίσι 2024, η Samsung Electronics Co., Ltd., Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης, εγκαινίασε επίσημα την καμπάνια “Open always wins” – η οποία γιορτάζει τις κοινές αξίες του brand με τους επερχόμενους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες για την ευρύνοια και ανακοίνωσε τα εγκαίνια της Olympic rendezvous Samsung | Champs-Elysees 125 βιτρίνας.

Let’s Get Digital από την HP Hellas και με το Ίδρυμα Χατζηγάκη

HP Let's Get Digital (2)

Στο πλαίσιο της Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης η HP Hellas συνεχίζει την στρατηγική της συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Χατζηγάκη, με στόχο την ενίσχυση κλάδων όπως η Παιδεία, η Κοινωνική Προσφορά και το Περιβάλλον.

Η Search Magic συμμετείχε στο “Brighton SEO”, το μεγαλύτερο συνέδριο για SEO στον κόσμο

Search Magic team Brighton SEO

Η Search Magic, εταιρεία παροχής υπηρεσιών SEO, συμμετείχε, με χορηγία και δύο ομιλίες, στο Brighton SEO, το μεγαλύτερο συνέδριο SEO στον κόσμο, το οποίο διεξήχθη στις 25 και 26 Απριλίου και προσέλκυσε περισσότερους από 7.000 επισκέπτες.