Ανακοινώθηκαν τα Samsung Chromebook Plus και Chromebook Pro

Samsung Chromebook

Η Samsung ανακοίνωσε τα Chromebook Pro και Chromebook Plus στην CES 2017. Τα νέα Samsung Chromebooks προσφέρουν επίσης μια 360-μοιρών περιστρεφόμενη οθόνη αφής, οθόνη quad HD, ενσωματωμένη ψηφιακή πένα και νέο σχεδιασμό απο ελαφρύ μέταλλο.

Ο μεταλλικός σχεδιασμός τους προσφέρει μια premium εμφάνιση. Η πένα είναι έτοιμη για χρήση έξω από το κουτί με προ-εγκατεστημένο το Google Keep για να παίρνετε σημειώσεις και το Samsung ArtCanvas για ζωγραφική. Η νεοαποκτηθέντα πένα έχει ευαισθησία στην πίεση ευαισθησία και έχει μύτη 0,7 χιλιοστών για την ακριβή καταγραφή της οθόνης. Τα Chromebooks θα έρχονται με προ-εγκατεστημένο το Google Play για να κατεβάζετε Android εφαρμογές, το Google Drive και το Google Hangouts.

Και τα δύο Chromebooks συσκευάζουν 12.3″ 2400 × 1600 LED οθόνη (αναλογία 3: 2 διαστάσεων) με οθόνη αφής και έχουν 4GB RAM και 32GB της αποθήκευσης. Το Chromebook Plus τροφοδοτείται από τον εξαπύρινο επεξεργαστή OP1 (Dual A72, A53 Quad), ειδικά κατασκευασμένο για τα Chromebooks, ενώ το Chromebook Pro τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Core Processor Μ3 6Y30 (0,90 GHz έως 2,20 GHz, 4 MB L3 Cache). Υπάρχουν 2 θύρες USB Type-C που υποστηρίζουν τη φόρτιση και 4K έξοδο βίντεο και μια MicroSD Card Reader. Μετράνε 11.06″ x 8,72″ x 0,51″~ 0,55″ και ζυγίζουν 1.08kg. Η Samsung ισχυρίζεται 8 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας για τα Chromebooks.

Το Chromebook Plus θα είναι διαθέσιμο από φέτος το Φεβρουάριο για $449, ενώ το Chromebook Pro αργότερα μέσα στο έτος. Η τιμή του δεν ανακοινώθηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=cCcKYUtBxJ8