Το Huawei P11 θα μπορούσε να διαθέτει τριπλές οπίσθιες κάμερες για λήψεις 40MP

Huawei-P11-Camera-specs

Το Huawei P11 λέγεται ότι θα διαθέτει τριπλές οπίσθιες κάμερες για λήψεις 40 megapixel και εμπρόσθια κάμερα 24MP που αναπτύχθηκε από τη Leica, σύμφωνα με τις διαφημίσεις που δημοσιεύει ένας ψηφιακός καλλιτέχνης σε ένα από τα δημιουργικά γραφεία της εταιρείας στο χαρτοφυλάκιό τους.

Ο δημοφιλής leakster Evan Blass σε μια σειρά Tweets έχει αποκαλύψει τις βασικές πληροφορίες της κάμερας των επερχόμενων κινητών τηλεφώνων σειράς Huawei P. Επιπλέον, η τριπλή κάμερα 40MP στην πίσω πλευρά δηλώνει ότι διαθέτει 5x υβριδικό ζουμ και η φωτογραφική μηχανή θα συσκευάσει έναν ολοκαίνουργιο αισθητήρα και οπτικά με μια pro νυχτερινή λειτουργίαη οποία λέγεται ότι συλλαμβάνει 100% περισσότερο φως για καλύτερες λήψεις τη νύχτα.

Η μπροστινή κάμερα θα διαθέτει έναν αισθητήρα 24MP που μπορεί να έχει υποστήριξη LED flash για καλύτερες selfies. Ακριβώς όπως το Huawei Mate 10 και το Mate 10 Pro, η επερχόμενη ναυαρχίδα της σειράς P θα έχει AI-powered βοήθεια που θα σαρώνει έξυπνα τα αντικείμενα που συλλαμβάνετε και θα ορίζει τη σωστή σκηνή και λειτουργία της κάμερας για καλύτερη απόδοση.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες πληροφορίες για το τηλέφωνο, όπως οι λεπτομέρειες σχετικά με το chipset, τη μπαταρία ή άλλα χαρακτηριστικά του. Η σειρά Huawei P11 αναμένεται να παρουσιαστεί στην MWC 2018 τον Φεβρουάριο.