Ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy S8+ με 6GB RAM/128GB αποθήκευσης – Αποκαλύφθηκε η τιμή του

Samsung Galaxy S8+

Η Samsung ανακοίνωσε τις ναυαρχίδες της Galaxy S8 και Galaxy S8+ σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα. Μια έκδοση με 6GB RAM 6GB/128GB αποθήκευσης είχαν πιστοποιηθεί στην Κίνα πριν από την ανακοίνωση, αλλά δεν είχε αποκαλυφθεί από τη Samsung κατά τη στιγμή της ανακοίνωσης.

Τώρα, η εταιρεία επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Samsung Galaxy S8+ (SM-G955N) με 6GB RAM/128GB αποθήκευσης που θα αρχίσει να πωλείται στη Νότια Κορέα αργότερα αυτό το μήνα. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, αυτό τροφοδοτείται από έναν οκταπύρινο (4x 2.3 GHz & 4x 1.7 GHz CPUs) επεξεργαστή Exynos 8895 και όχι τον Snapdragon 835. Η high-end έκδοση του Samsung Galaxy S8+ έρχεται μόνο σε Midnight μαύρο χρώμα και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Samsung στην Κορέα και θα κοστίζει US $1.116.

Όσοι κάνουν προ-παραγγελία το τηλέφωνο θα πάρουν το Samsung Dex δωρεάν. Οι αποστολές της συσκευής θα ξεκινήσουν στις 18 Απριλίου. Αυτή η έκδοση αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει στην Κίνα σύντομα. Για τον υπόλοιπο κόσμο δεν γνωρίζουμε ακόμα.