Η LG Innotek παρουσίασε νέους σαρωτές αναγνώρισης ίριδας

lg innotek

Η LG Innotek, ένας από τους πιο δημοφιλής κατασκευαστές hardware, την περασμένη εβδομάδα στην Κορέα Electronics Show που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο COEX στη Σεούλ, έδειξε δύο νέα μοντέλα σάρωσης ίριδας. Αυτό υπαινίσσεται ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα LG G6 θα μπορούσε να διαθέτει ένα σαρωτή ίριδας.

Ένα από τα module  έχει μια φωτογραφική μηχανή και ένα ξεχωριστό αισθητήρα για την αναγνώριση της ίριδας δίπλα στην κάμερα, παρόμοιο με του Galaxy Note7, που έχει μια ειδική κάμερα ίριδας εκτός από την μπροστινή κάμερα, η οποία χρησιμοποιεί ένα ειδικό φίλτρο εικόνας για να λαμβάνει και να αναγνωρίζει τις εικόνες που αντανακλώνται από την ίριδα με ένα κόκκινο φως IR LED.

Η άλλη μονάδα είναι μια μονάδα σάρωσης ίριδας all-in-one που συνδυάζει την αναγνώριση ίριδας με την μπροστινή κάμερα, χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο. Συνδυάζοντας τον σαρωτή με την κάμερα στο μπροστινό μέρος επίσης ελαχιστοποιεί το μέγεθος της μονάδας, έτσι ώστε να εξοικονομεί χώρο σε ένα smartphone από 0.47㎤ σε 0.36㎤.

Η LG Innotek, δήλωσε ότι τα νέα αυτά στοιχεία μπορούν να αναμένονται στα smartphones που έρχονται στις αρχές του 2017, έτσι αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο LG G6. Μια πρόσφατη έκθεση ανέφερε ότι το LG G6 πιθανόν να μην διαθέτει ένα αρθρωτό σχεδιασμό.