Η Microsoft διέθεσε νέο Preview του Skype για τα Windows 10 Mobile

Skype Preview

Η Microsoft έχει ξεκινήσει τη διάθεση ενός νέου Preview του Skype για τα Windows 10 τηλέφωνα με την δυνατότητα να κάνουν ομαδικές κλήσεις βίντεο. Το νέο λογισμικό είναι διαθέσιμο στα μέλη του Προγράμματος Windows Insider.

Οι ομαδικές κλήσεις βίντεο μπορούν να πραγματοποιηθούν με μέχρι 25 άτομα, ενώ μπορείτε επίσης να μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο σε one-on-one call καθώς και να στείλετε μήνυμα, να μοιράζεστε φωτογραφίες, μηνύματα βίντεο, τη θέση σας και να στέλνετε emoticons. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε μηνύματα Skype χωρίς καν να ανοίξετε την εφαρμογή. Η Microsoft δήλωσε ότι θα φέρει νέα χαρακτηριστικά στο Skype για τα Windows 10 Mobile, συμπεριλαμβανομένων την αποστολή SMS από τα Windows 10 τηλέφωνα ή Windows 10 PC. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου, τα μηνύματα της ομάδας, καθώς και φωτογραφίες, όλα σε μια εφαρμογή, καθώς και μια ενιαία προβολή των SMS σας και των συνομιλιών σας στο Skype.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση Skype Preview είναι επίσης διαθέσιμη και για Windows PC. Η νέα έκδοση έρχεται με αρκετές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να μοιραστείτε την οθόνη σας, να στείλετε αρχεία, να μιλήσετε με chatbots και να λάβετε σε πραγματικό χρόνο μετάφραση φωνής και βίντεο κλήσεις, καθώς και άμεσων μηνυμάτων.