Κουμπί ελέγχου Instagram, GIF Αναζήτηση ιστοριών και πολλά άλλα

Instagram new logo

Το Instagram δοκιμάζει κρυφά ένα σωρό νέα χαρακτηριστικά, όπως το εγγενές κουμπί Regram, αναζήτηση GIF για ιστορίες και πολλά άλλα που θα βρουν το δρόμο για την ζωντανή έκδοση τις ερχόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με το TheNextWeb που έχει τις αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με αυτά τα χαρακτηριστικά που το Instagram εργάζεται επί του παρόντος.

Το κουμπί Regram είναι τελικά στα σκαριά και ίσως γίνει διαθέσιμο πολύ σύντομα. Αυτό είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά που οι χρήστες περιμένουν αρκετό καιρό τώρα. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να αναδημοσιεύσετε μια ανάρτηση, είτε πρόκειται για φωτογραφία ή βίντεο, κάτι που μοιράστηκε κάποιος που μπορεί να ακολουθείτε. Επί του παρόντος, για αναδημοσίευση, οι χρήστες είτε πρέπει να αποθηκεύσουν την εικόνα ή το βίντεο στη συσκευή τους και να το μοιραστούν ξανά από το δικό τους λογαριασμό ή να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές τρίτων.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το νέο GiF Search for Stories που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν και να προσθέτουν GIFs στις ιστορίες τους ή στις κανονικές αναρτήσεις τους. Το Instagram φαίνεται να έχει χρησιμοποιήσει το Giphy για να προμηθεύσει τα GIF στην εφαρμογή. Το Instagram έχει για πολύ καιρό Beta έκδοση για Android και τώρα ήρθε η ώρα για το iOS και η εταιρεία λέγεται ότι καλεί ένα επιλεγμένο κοινό να δοκιμάσει τη νέα έκδοση της εφαρμογής Android σε μια πολύ περιορισμένη beta.

Η επερχόμενη λειτουργία του Instagram θα σας αφήσει να επιτρέψετε να αποθηκεύσετε τις Ιστορίες σας σε προσωπικό αρχείο και φαίνεται ότι η δοκιμαστική έκδοση μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να διατηρήσουν τις Ιστορίες τους περισσότερο από 24 ώρες. Νωρίτερα φέτος, υπήρξαν αναφορές ότι το Instagram δοκιμάζει μια αγαπημένη λειτουργία τύπου φίλων που σας επιτρέπει να προσθέσετε τους πιο κοντινούς φίλους σας σε μια επιλεγμένη ομάδα και μπορείτε να μοιραστείτε περιεχόμενο μόνο με αυτούς. Άλλες λειτουργίες όπως η κοινή χρήση σε εWhatsApp, emoji και hashtags για γρήγορη αναζήτηση, θα βρουν το δρόμο του προς το Instagram σύντομα.