Οι νέες λειτουργίες του Android Wear 2.0 θα διατίθενται τώρα μέσω του Play Store

AndroidWear 2.0

Η Google κάνει κάποιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο προσφέρει νέες λειτουργίες στο Android Wear 2.0. Η εταιρεία θα αναπτύξει τώρα τις ενημερώσεις και τις λειτουργίες του Android Wear 2.0 μέσω του Play Store.

Πριν από αυτό, οι χρήστες Android Wear έπρεπε να κατεβάσουν μια ενημέρωση λογισμικού απο τον εκάστοτε πάροχο. O Lam ανέφερε επίσης ότι η Google είχε ήδη δημοσιεύσει κάποιες αναβαθμίσεις με την αναβάθμιση του Android Wear την περασμένη εβδομάδα, η οποία περιλαμβάνει την υποστήριξη εφαρμογών συνομιλίας τρίτων μερών στις Επαφές και τη μείωση της τυχαίας εισόδου στον επιλογέα watch face. Η υποστήριξη της εφαρμογής συνομιλίας σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το WhatsApp κ.λπ. για να δημιουργήσουν κείμενα στις επαφές τους. Έρχεται επίσης με βελτιωμένη δυνατότητα εντοπισμού του Play Store για νέους χρήστες.

Η Google έγραψε στη σελίδα κοινότητας του Android Wear Developers,

Με το Android Wear 2.0, νέες δυνατότητες μπορούν να παραδοθούν μέσω του Play Store, όταν ενημερωθεί η εφαρμογή Android Wear στο ρολόι σας. Στόχος είναι να δημοσιευθούν πιο έγκαιρες βελτιώσεις μεταξύ των ΟΤΑ.