Ο Chrome 57 φέρνει νέα χαρακτηριστικά στην iOS εφαρμογή

Chrome

O Google Chrome έχει κατηγορηθεί και όχι άδικα, ως ο κύριος λόγος για την γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας σε φορητούς υπολογιστές. Η εταιρεία έχει εργαστεί για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Chrome για περίπου δύο χρόνια. Για την καταπολέμηση αυτού του ζητήματος, η πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης ”Chrome 57” έχει σχεδιαστεί για να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Ο Chrome 57 θα καθυστερήσει τους χρόνους φόρτωσης και θα περιορίσει το μέσο φορτίο της CPU στο 1% του πυρήνα, αν μια εφαρμογή χρησιμοποιεί πολύ CPU στο παρασκήνιο, είπε ότι η Google στο blog του Chromium. Παρόμοια με άλλα προγράμματα περιήγησης, ο Chrome έχει περιορισμένο αυτόματο μηχανισμό για να τρέχει στο παρασκήνιο μόνο μία φορά ανά δευτερόλεπτο.

Εν τω μεταξύ, ο Chrome για iOS έχει ενημερωθεί στην έκδοση 57 που φέρνει το χαρακτηριστικό ”Read Later”. Θα πρέπει να πατήσετε Share -> Read Later σε iOS συσκευές. Τα άρθρα μπορούν να αποθηκευτούν πατώντας στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στην επιλογή Λίστα ανάγνωσης.