Το iPad Pro σε παρακινεί να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου

ipadpro,xmas

Το iPad Pro έχει την επεξεργαστική ισχύ να ανταπεξέλθει σε εργασίες που μέχρι σήμερα θα σκεφτόσουν να κάνεις μόνο σε έναν υπολογιστή. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ο πιο εξελιγμένος ψηφιακός καμβάς, πάνω στον οποίο μπορείς να αφήσεις ελεύθερη τη δημιουργικότητά σου.

Πίσω από τις κορυφαίες Retina οθόνες των 12,9 ή 9,7 ιντσών ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξεις, βρίσκεται το ανασχεδιασμένο Multi-Touch υποσύστημα, το οποίο υποστηρίζει λειτουργικά το πρωτοποριακό Apple Pencil. Ανταποκρινόμενο στα διαφορετικά επίπεδα πίεσης και τη γωνία γραφής, το Apple Pencil λειτουργεί όπως ένα κανονικό μολύβι, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Ο χρόνος απόκρισης καθώς γράφεις ή σχεδιάζεις με το Apple Pencil έχει μειωθεί τόσο πολύ που τελικά έχεις την αίσθηση ότι δημιουργείς σε ένα κομμάτι χαρτί. Μόνο που με το iPad Pro στα χέρια έχεις ακόμα περισσότερες επιλογές. Για παράδειγμα, αρκεί να γύρεις λίγο τη μύτη του καθώς σχεδιάζεις για να προσθέσεις σκίαση στο θέμα σου.

Το πανίσχυρο 64-bit Α9Χ τσιπ έχει την επεξεργαστική ισχύ να ανταπεξέλθει σε εργασίες που μέχρι σήμερα θα σκεφτόσουν να κάνεις μόνο σε έναν υπολογιστή. Είτε θες να επεξεργαστείς ένα 4K βίντεο, κάποια RAW αρχεία φωτογραφιών, να ετοιμάσεις μια παρουσίαση ή να δουλέψεις πάνω σε ένα απαιτητικό σχέδιο, το iPad Pro σου προσφέρει την ευελιξία και τη δύναμη που θες.

Συνδυάζεται με το εξαιρετικά λεπτό (με πάχος μόλις 4 χιλιοστά) και προσεκτικά σχεδιασμένο Smart Keyboard, το οποίο καταργεί την ανάγκη για ενεργοποίηση, σύνδεση ή φόρτιση και παράλληλα λειτουργεί ως βάση. Το περίβλημά του είναι φτιαγμένο από υψηλής αντοχής ύφασμα, χαρίζοντας του εξαιρετική αίσθηση. Την ίδια στιγμή είναι ανθεκτικό στους λεκέδες και τις πιτσιλιές.

Με αυτονομία μέχρι 10 ώρες μετά από πλήρη φόρτιση, το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές, το iOS, τέσσερα ηχεία υψηλής απόδοσης, πρόσβαση σε ένα μοναδικό οικοσύστημα εφαρμογών μέσω του App Store και υποστήριξη ταχύτατης ασύρματης δικτύωσης μέσω WiFi ή και LTE, το iPad Pro δίνει νέα προοπτική στην παραγωγή και επεξεργασία κάθε μορφής περιεχομένου, όπου και αν βρίσκεσαι.