Το Moto Z είναι να πάρει τα Mophie Juice Pack και Incipio Car Dock Moto Mods

mophie

Μόλις χθες, αναφέρθηκε ότι η 3D τεχνολογία της Google ”Project Tango”  θα μπορούσε να προσγειωθεί στο Moto Ζ. Ένα από τα highlight της συσκευής Moto Z είναι η δυνατότητα να δέχεται διαφορετικά Mods. Τώρα, το Moto Ζ είναι να πάρει δύο νέα Mods, τα Moto Mophie Juice Pack και Incipio Car Dock.

Το Mophie Juice Pack έρχεται με μια 3,000mAh μπαταρία που ισχυρίζεται ότι παρέχει περισσότερο από 60 τοις εκατό επιπλέον μπαταρία. Είναι συμβατό με τα Moto Z, Moto Ζ Force και Moto Z Play τηλέφωνα με Moto Mods πλατφόρμα 1.0 ή νεότερη έκδοση. Επίσης, έρχεται με μια θύρα τύπου USB-C και ένδειξη λειτουργίας LED που δείχνει το επίπεδο φόρτισης της κατάστασης της μπαταρίας.

Το Incipio είναι ένα Car Dock που σας επιτρέπει να φορτίζετε τη συσκευή σας ενώ οδηγείτε. Τοποθετείται Που στους αεραγωγούς κλιματισμού στο αυτοκίνητό σας.Το Moto Z θα ξεκινήσει αυτόματα το Android Auto μόλις κουμπωθεί στο Dock του αυτοκινήτου. Επίσης, έρχεται με μια θύρα φόρτισης και ένα βύσμα ήχου 3.5mm.

Το Mophie Juice Pack διατίθεται στην τιμή των $79.99, ενώ το Incipio Car Dock διατίθεται στην τιμή των $64.99. Η Motorola λέει λέει ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει περισσότερα mods μέσα στο 2017 από ότι το 2016.