Το Moto Z2 με Snapdragon 835 και Android 7.1 εμφανίστηκε σε benchmarks

Moto-Z2-Geekbench

Το Moto Z2 Play ανακοινώθηκε επίσημα πρόσφατα, αλλά ο οδικός χάρτης που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα αποκάλυψε το Moto Z2 Force και το Moto Z2. Τώρα, το Moto Z2 έχει εμφανιστεί στην λίστα Geekbench επιβεβαιώνοντας μερικές από τις προδιαγραφές του smartphone.

Σύμφωνα με τον κατάλογο αναφοράς, το Moto Z2 θα τροφοδοτείται από τον οκταπύρινο επεξεργαστή Snapdragon 835, πακέτο με 4GB RAM και θα τρέχει το Android 7.1.1 (Nougat). Δεν αποκαλύπτει όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, το Moto Z2 αναμένεται να έρθει με οθόνη Quad HD 5,5 ιντσών και να διαθέτει διπλές πίσω κάμερες μαζί με φλας LED διπλού τόνου για τις εμπρός και πίσω κάμερες.

Το design αναμένεται να είναι παρόμοια με το Moto Z2 Force, που εμφανίστηκε τον περασμένο μήνα σε εικόνα Τύπου, με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος, κάτω από την οθόνη και ένα λογότυπο Moto, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος. Ο χάρτης πορείας της Motorola για το 2017 αποκάλυψε ήδη την υποστήριξη LTE 1Gbps και την ShatterShield, οθόνη για το κορυφαίο Moto Z2 Force.