Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε τα Instagram Stories με άμεσα μηνύματα

Instagram Stories

Το Instagram θα σας αφήσει τώρα να μοιραστείτε ιστορίες με άμεσα μηνύματα. Εκτός από τις ιστορίες σας, μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε ιστορίες ανθρώπων που δεν ακολουθείτε.

Μετά την ενημέρωση, θα δείτε τώρα ένα άμεσο κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία μιας ιστορίας. Μπορείτε να επιλέξετε τους φίλους με τους οποίους θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία απλά πατώντας το κουμπί άμεσης κλήσης. Μετά την επιλογή του φίλου απλά κάντε tap και η ιστορία θα σταλεί. Όταν κάποιος μοιράζεται μια ιστορία μαζί σας, θα το δείτε στο Direct inbox σας. Όταν η αρχική ιστορία εξαφανιστεί από την εφαρμογή, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη στο νήμα μηνυμάτων σας.

Η τελευταία ενημέρωση θα σας εξοικονομήσει από την ταλαιπωρία της λήψης ενός στιγμιότυπου οθόνης μιας ιστορίας και στη συνέχεια να την μοιραστείτε με τον φίλο σας. Εάν προτιμάτε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα των άλλων να μοιράζονται την ιστορία σας απευθείας, μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε την επιλογή στις ρυθμίσεις των ιστοριών σας. Σε περίπτωση που έχετε ιδιωτικό λογαριασμό, μόνο οι οπαδοί σας μπορούν να δουν την ιστορία σας απευθείας. Η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας Facebook και κοινής χρήσης βίντεο έχει προσθέσει και νέα φίλτρα προσώπου. Με το πιο πρόσφατο φίλτρο μπορείτε να μεταβείτε στη μοτοσυκλέτα σας και να ανοίξετε το στόμα σας για να βυθιστείτε στο δρόμο. Φέρτε έναν φίλο μαζί για τη βόλτα στο sidecar σας και παρακολουθήστε ένα ουράνιο τόξο να εμφανίζεται μπροστά στα μάτια σας.

Η Instagram ενισχύει τις προσπάθειές της με τα Instagram Stories, απελευθερώνοντας νέα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις σχεδόν κάθε μήνα. Το χαρακτηριστικό που έχει τώρα πάνω από 250 εκατομμύρια καθημερινά ενεργούς χρήστες είναι ένας ανταγωνιστής Snapchat. Νωρίτερα αυτό το μήνα, επέκτεινε τις Ιστορίες για τον ιστό.