Υποστήριξη Live Photos στην εφαρμογή του Facebook για iOS

Live Photos

H iOS εφαρμογή του Facebook προσθέτει υποστήριξη για τις Live Photos που έκαναν το ντεμπούτο τους στην Apple, που ξεκίνησε πρόσφατα στο iPhone 6s και στο iPhone 6s Plus. Ανεβάζοντας μια Live Photo στο Facebook είναι το ίδιο σαν να μεταφορτώνετε μια κανονική φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη του κινητού σας.

Μετά την εισαγωγή δεδομένων των Live Photos στο Facebook εφαρμογή για iOS, θα δείτε τρεις ομόκεντρους κύκλους σύμβολο στην κάτω δεξιά γωνία της φωτογραφίας σας. Επιλέγοντάς το θα ανεβάσετε τη φωτογραφία ως μια Live Photo. Μόλις η φωτογραφία αναρτηθεί στο News Feed σας του Facebook, οι φίλοι σας θα μπορούν να αξιοποιήσουν τη φωτογραφία και να δουν την δράση στην φωτογραφία όπως κάνουν με μια gif. Οι χρήστες με συσκευές που τρέχουν παλαιότερο λειτουργικό του iOS 9 θα είναι σε θέση να δουν αυτές τις ζωντανές φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο iOS app του Facebook. Θα παρατηρήσετε το στρογγυλό Live Photos εικονίδιο στις σχετικές φωτογραφίες όταν μοιράζονται και κατά την περιήγηση.

Το Facebook κυκλοφορεί το update σε μια μικρή ομάδα χρηστών για μια περίοδο δοκιμής, ενώ μια παγκόσμια εξάπλωση θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Tumblr έγινε μία από τις πρώτες εφαρμογές για την υποστήριξη Live Photos.

Πηγή