Αναβαθμίστε την παλιά σας έκδοση σε Bitdefender 2017

Bitdefender logo

Εάν έχετε ήδη το Bitdefender  2016 και θέλετε να αναβαθμίσετε στο νέο Bitdefender 2017, αυτό το upgrade είναι ΔΩΡΕΑΝ και παρακάτω θα βρείτε μερικά απλά βήματα πώς να το κάνετε. (Εάν έχετε μια έκδοση του Bitdefender 2015 στο τέλος του άρθρου θα βρείτε οδηγίες και για εσάς)

Βήμα 1: Πηγαίνετε στο Bitdefender Central Λογαριασμό σας

Βήμα 2:  Επιλέξτε στο menu το «οι συσκευές μου»

Βήμα 3: Πατήστε το κουμπί «Εγκατάσταση Bitdefender»

Βήμα 4: Πατήστε το κουμπί «ΛΗΨΗ»

Bitdefender Logo

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε σε κάποια άλλη συσκευή, επιλέξτε την δεύτερη επιλογή. (με αυτό τον τρόπο θα στείλετε με email το link της εγκατάστασης / web installer στην email διεύθυνση που θέλετε)

Βήμα 5:  Περιμένετε να ολοκληρωθεί το download, κατόπιν τρέξτε τον installer (δεξί κλικ πάνω στο αρχείο και επιλέξτε Run as administrator)

Βήμα 6: Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης του Bitdefender 2017 θα απαιτηθεί να γίνει απεγκατάσταση του Bitdefender 2016 από τον υπολογιστή σας και θα σας βοηθήσουμε εμείς για αυτό. Απλά πατήστε στο «Uninstall previous version»

Bitdefender Logo

Bitdefender Logo

Βήμα 7: Όταν ολοκληρωθεί η απεγκατάσταση του Bitdefender 2016 θα σας ζητηθεί να γίνει restart στον υπολογιστή σας.

Βήμα 8: Ξεκινά η διαδικασία εγκατάστασης του Bitdefender 2017 στον υπολογιστή σας. Τώρα απλά ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

 Bitdefender 2017 main screen
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν έχετε ένα παλιό κλειδί ενεργοποίησης του 2015 μπορείτε να πάτε στο Bitdefender Central Λογαριασμό σας και στο menu «οι Συνδρομές μου» να πατήσετε το κουμπί «Κωδικός ενεργοποίησης». Μετά πατήστε στο «Πάρτε την ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση σας τώρα!» και πληκτρολογήστε το παλιό σας κωδικό ενεργοποίησης. Η παλιά σας συνδρομή θα μετατραπεί σε μια νέα Bitdefender 2017 συνδρομή.