Το YouTube δοκιμάζει ερωτήσεις και περιλήψεις σχολίων που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη

YouTube-Experimental-Features-Nov-2023

Το YouTube επιτρέπει στα κατάλληλα μέλη Premium να δοκιμάσουν ορισμένες νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των πειραμάτων τεχνητής νοημοσύνης, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε θέματα σχολίων με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Αυτό το πείραμα χρησιμοποιεί τεχνολογία AI για να οργανώσει και να συνοψίσει τα σχόλια που δημοσιεύονται σε βίντεο με πολλά σχόλια. Σας διευκολύνει να βρείτε και να κατανοήσετε τι μιλούν οι άνθρωποι στην ενότητα σχολίων.

Για να δοκιμάσετε αυτήν τη λειτουργία, ανοίξτε την ενότητα σχολίων στην εφαρμογή YouTube στη συσκευή σας Android ή iOS. Στη συνέχεια, ταξινομήστε τα σχόλια ανά θέματα. Εάν θέλετε να παρέχετε σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν προβλήματα, απλώς πατήστε το μενού με τις τρεις κουκκίδες. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι η ποιότητα και η ακρίβεια αυτής της περίληψης AI ενδέχεται να διαφέρουν.

Το YouTube ενδιαφέρεται να ακούσει τις σκέψεις σας για την πλατφόρμα του και άλλα προϊόντα Google για να τα βελτιώσει. Εάν είστε κατάλληλος χρήστης Premium, μπορείτε να εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Εάν είστε κατάλληλοι για μια μελέτη, θα λάβετε ένα ερωτηματολόγιο παρακολούθησης και πληροφορίες σχετικά με το τι περιλαμβάνει η μελέτη, συμπεριλαμβανομένων των επόμενων βημάτων και της τοποθεσίας. Ως ένδειξη εκτίμησης για το χρόνο σας, θα λάβετε μια δωροκάρτα μετά την ολοκλήρωση της μελέτης.

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη στις εφαρμογές YouTube Android και iOS για αγγλικά βίντεο, αλλά όχι σε κάθε βίντεο. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις νέες δυνατότητες έως τις 5 Δεκεμβρίου 2023.