Ένα powerbank για το αυτοκίνητο σας

Trust Car Jump Starter

Υπάρχουν μερικά πράγματα στη ζωή που είναι αξιόπιστα, υπάρχουν όμως και άλλα που χρειάζονται κάποια στιγμή αλλαγή. Έτσι και η μπαταρία του αυτοκινήτου ή της μηχανής μπορεί ανά πάσα στιγμή να σας προδώσει, ειδικά όταν βρίσκεστε σε απομακρυσμένο μέρος χωρίς εύκολη πρόσβαση στον πολιτισμό!

Εκεί έρχεται να σας βοηθήσει η Trust με το Car Jump Starter, ένα σύστημα που μπορεί να αναστήσει τη φαινομενικά νεκρή μπαταρία του αυτοκινήτου και να σας «ξεμπλέξει» στο πι και φι! Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ισχυρό powerbank, με ενσωματωμένη δηλαδή μπαταρία χωρητικότητας 10.000 mAh, με έτοιμα jumper καλώδια για σύνδεση στη μπαταρία του αυτοκινήτου, ή της μηχανής των οποίων η μπαταρία αρνείται να λειτουργήσει.

Το powerbank διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα προστασίας για ασφαλή και γρήγορη φόρτιση και έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για την εκκίνηση του οχήματος αλλά και τη φόρτιση άλλων συσκευών, όπως smartphones και tablets μέσω των ενσωματωμένων USB θυρών που προσφέρουν 1 και 2.4A αντίστοιχα. Η τεράστια χωρητικότητά του αρκεί για να φορτίσετε τηλέφωνα για 42 επιπλέον ώρες ή tablets για 16 επιπλέον ώρες. Μαζί θα λάβετε και έναν μετασχηματιστή για επανα-φόρτιση του powerbank στο σπίτι.

Παράλληλα η κατασκευή του εφοδιάζεται με ισχυρό φακό με δυνατότητα εκπομπής σημάτων SOS για την περίπτωση που οι συνθήκες είναι πραγματικά δύσκολες. Η Trust δίνει μαζί και μια ανθεκτική θήκη για να παίρνετε μαζί το Car Jump Starter στις εξορμήσεις σας χωρίς το φόβο της μπαταρίας.

Χαρακτηριστικά

  • Το Jump Starter λειτουργεί με βενζινοκινητήρες εώς 4.0L, και κινητήρες diesel εώς 2.5L!
  • Φορητός φορτιστής/εξωτερική μπαταρία 10.000 mAh
  • Μένει φορτισμένο για μέρες ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιείς καθημερινά
  • Μικρό μέγεθος, βολικό στη μεταφορά
  • Πολύ εύκολο στη χρήση
  • 2 θύρες USB για ταυτόχρονη φόρτιση συσκευών
  • Φορτίζει τις συσκευές σου έως και 40% γρηγορότερα από έναν απλό φορτιστή
  • Συμβατό με όλες τις συσκευές που φορτίζουν μέσω καλωδίου USB (Apple, Samsung, Nokia, HTC, BlackBerry, LG, Motorola, Sony, Huawei, κλπ)