Η εφαρμογή Google Earth για iOS ενημερώθηκε με υποστήριξη 64-bit, Voyager, προβολή 3D και πολλά άλλα

google-earth

Το Google Earth έχει ενημερώσει την εφαρμογή iOS με μερικές λειτουργίες. Η ανασχεδιασμένη εφαρμογή για iPhone και iPad περιλαμβάνει τη νέα διαδραστική ιστορία Voyager, 3D χάρτες και πολλά άλλα.

Το χαρακτηριστικό Voyager παρουσιάζει διαδραστικές ιστορίες από μέρη σε όλο τον κόσμο με πληροφορίες για μουσεία και αξιοθέατα. Το Google Earth λαμβάνει τώρα υποστήριξη για επεξεργαστές iPhone και iPad 64-bit, καθιστώντας το συμβατό με το iOS 11. Επιπλέον, η εφαρμογή Google Earth λαμβάνει τώρα νέες “Κάρτες Γνώσης”, οι οποίες σας ενημερώνουν για γεγονότα και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μέρη και τα ορόσημα που ψάχνετε. Φέρνει επίσης την προβολή 3D με το πάτημα ενός κουμπιού 3D για να δείτε οποιοδήποτε μέρος από οποιαδήποτε γωνία.

Η Google έχει συμπεριλάβει πολυήμερες διαδρομές για 17 πόλεις στην κατηγορία Ταξίδια, συμπεριλαμβανομένων των “Παρισιού με παιδιά” και “Πέρα από τις παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο”. Η Google δήλωσε ότι υπάρχουν περισσότερες από 140 ιστορίες σε οκτώ γλώσσες.

Υπάρχει μια νέα λειτουργία “I’m feeling lucky” που επιτρέπει στην Google να επιλέξει ένα τυχαίο σημείο για να το εξερευνήσετε. Η εφαρμογή Google Earth ενημερώθηκε για πρώτη φορά για το Android και τον Ιστό τον Απρίλιο.

Google Earth