Η κυκλοφορία των Apple AirPods μετατέθηκε για τον Ιανουάριο του 2017

Apple AirPods

Όταν η Apple ανακοίνωσε τα ασύρματα ακουστικά AirPods του, είχε ορίσει χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία τους στα τέλη Οκτωβρίου. Αλλά την περασμένη εβδομάδα για άγνωστο λόγο που δεν διευκρινίστηκε, ο γίγαντας του Cupertino θα καθυστερήσει και επίσημα την κυκλοφορία τους, χωρίς να ανακοινώνει κανένα άλλο χρονικό πλαίσιο.

Τώρα, σύμφωνα με τον κινεζικό Τύπο ”Economic Daily News”, η Apple θα μπορούσε να ξεκινήσει την αποστολή των Airpods στις αρχές του επόμενου έτους, τον Ιανουάριο. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο προμηθευτής των AirPods ”Inventec” αναμένεται να επιτύχει το 7% σε ετήσια βάση αύξηση των εσόδων το 2017, λόγω των AirPods παραγγελιών. Οπότε όσοι ανυπομονούσατε να τα δοκιμάσετε παρέα με το νέο σας iPhone, θα απογοητευτείτε για την ώρα αφού η αναμονή θα είναι μεγαλύτερη απο αυτή που είχε ανακοινωθεί.

Τα νέα AirPods προσφέρουν μια καινοτόμο εμπειρία ακρόασης. Ενσωματώνοντας τεχνολογία από το μέλλον μέσα σε μια μικροσκοπική συσκευή, αυτά τα ασύρματα ακουστικά συνδυάζουν κρυστάλλινο ήχο με μια νέα αίσθηση ελευθερίας.