Η Apple επιτρέπει τώρα στους προγραμματιστές να προσφέρουν νέες εφαρμογές για προπαραγγελία στο App Store

Η Apple ξεκίνησε μια νέα λειτουργία στο App Store, η οποία τώρα επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσφέρουν νέες εφαρμογές για προπαραγγελία στο App Store και να τις κατεβάζουν αυτόματα μετά την κυκλοφορία τους. Οι προγραμματιστές μπορούν να τοποθετήσουν τις εφαρμογές τους για προπαραγγελία 90 ημέρες πριν τη κυκλοφορία τους.

Το Super Mario Run ήταν η πρώτη εφαρμογή η οποία ήταν διαθέσιμη για προπαραγγελία. Οι προ-παραγγελίες σίγουρα θα κερδίσουν ενδιαφέρον από τους χρήστες πριν από την κυκλοφορία δημιουργούν αρκετή προσμονή μέχρι την κυκλοφορία τους. Εκτός από τις προπαραγγελίες, η Apple ανακοίνωσε επίσης μια μειωμένη εισαγωγική τιμή για τις αυτόματες ανανεώσιμες συνδρομές σας στο App Store σε iOS, tvOS και macOS.

Οι πελάτες μπορούν τώρα να πληρώσουν μια εισαγωγική τιμή για κάθε περίοδο χρέωσης για μια επιλεγμένη διάρκεια. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε εκ των προτέρων για συνδρομές περιορισμένης διάρκειας. Όσον αφορά τις προπαραγγελίες, οι προγραμματιστές μπορούν να προσφέρουν δωρεάν και προπληρωμένες προμήθειες και αν οι τιμές αλλάξουν κατά την περίοδο προπαραγγελίας, οι πελάτες θα χρεωθούν για όποιο από τα δύο είναι χαμηλότερα. Οι προγραμματιστές θα χρεώνουν μόνο μετά από τη λήψη της εφαρμογής. Οι προ-παραγγελίες υποστηρίζονται μόνο για νέες εφαρμογές, όχι για υπάρχουσες εφαρμογές.