Η Google κυκλοφορεί εξατομικευμένη ροή ειδήσεων για εφαρμογές σε κινητά

google-feed

Η Google εισάγει μια ροή ειδήσεων που θα περιλαμβάνει εξατομικευμένα άρθρα, βίντεο και άλλο περιεχόμενο. Η ροή θα εμφανιστεί κάτω από το πλαίσιο αναζήτησης.

Η Google λέει ότι έχει τροποποιήσει τον αλγόριθμο μηχανικής εκμάθησης για να προσφέρει κάρτες με πράγματα όπως αθλητικά στιγμιότυπα, κορυφαία νέα, βίντεο, νέα μουσική, ιστορίες για να διαβάσετε και πολλά άλλα στη ροή ειδήσεων. Επιπλέον, στα νέα θα εμφανίζονται τώρα γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή σας και σε όλο τον κόσμο. Η Google θα μάθει από τα πρότυπα και το ιστορικό σας για να προσφέρει ένα πιο εξατομικευμένο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, οι χρήστες θα μπορούν τώρα να παρακολουθούν τα θέματα, ακριβώς όπως στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ένα νέο κουμπί “Ακολουθήστε” έχει προστεθεί δίπλα σε ορισμένους τύπους αποτελεσμάτων αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών, των αθλητικών ομάδων, των αγαπημένων σας συγκροτημάτων ή μουσικών καλλιτεχνών, διάσημων ατόμων και πολλά άλλα. Αν πατήσετε το κουμπί “Συνέχεια”, θα αρχίσετε να προβάλλετε ενημερώσεις και ιστορίες σχετικά με αυτό το θέμα στη ροή σας. Οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν σχετικές πληροφορίες σχετικά με τις ειδήσεις για μια πιο ολιστική αντίληψη για τα θέματα της ροής σας. Μια κεφαλίδα στη ροή ειδήσεων θα τοποθετήσει τα ενδιαφέροντά σας μπροστά και στο κέντρο, επιτρέποντάς σας να αναζητήσετε αυτό το θέμα στη Google με ένα μόνο tap.

Η νέα εμπειρία ροής είναι πλέον διαθέσιμη στην εφαρμογή Google για το Android (συμπεριλαμβανομένης της Λειτουργίας Pixel Launcher) και του iOS στις ΗΠΑ και θα κυκλοφορήσει διεθνώς μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.