Νέος σχεδιασμός για τους Google Maps

Google-Maps-Redesign

Η Google ενημέρωσε τους Google Maps με ένα νέο design που διευκολύνει την εύρεση χώρων γύρω σας. Έχει ενημερώσει την οδήγηση, τη ναυσιπλοΐα, τη διαμετακόμιση και την εξερεύνηση χαρτών που θα αλλάξουν με λεπτότητα με βάση αυτό που κάνετε. Οι Χάρτες Google θα εμφανίζουν τα προγραμματισμένα μέρη στο ημερολόγιο και θα εμφανίζουν επίσης την τοποθεσία επιβεβαιωμένων κρατήσεων από το Gmail.

Έχει επίσης ενημερώσει το color scheme και πρόσθεσε νέα εικονίδια έτσι ώστε να είναι εύκολο να εντοπίσετε γρήγορα ένα σημείο ενδιαφέροντος. Τοποθεσίες όπως ένα καφενείο, μια εκκλησία, ένα μουσείο ή ένα νοσοκομείο θα έχουν ένα καθορισμένο χρώμα και μια εικόνα για να τα αναγνωρίζετε εύκολα. Το φαγητό και το ποτό παίρνει χρώμα πορτοκαλί, τα ψώνια και το παντοπωλείο γίνονται μπλε, η ψυχαγωγία έχει aqua green χρώμα, οι υπαίθριες δραστηριότητες γίνονται πράσινες και ούτω καθεξής.

Ανεξάρτητα από το πώς ή πού χρησιμοποιείτε τους Χάρτες Google, θα έχετε την ίδια συνεπή εμπειρία“, λέει η Google. Ο νέος σχεδιασμός θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες σε όλα τα προϊόντα Google που ενσωματώνουν τους Χάρτες Google, συμπεριλαμβανομένων των Assistant, Search, Earth, kai toy Android Auto. Θα εμφανιστεί επίσης σε εφαρμογές, ιστότοπους κλπ από εταιρείες που χρησιμοποιούν τα API των Google Maps τους επόμενους μήνες.