Το νέο Lenovo Yoga Book είναι εδώ

Yoga Book

H Lenovo παρουσιάζει το Yoga Book, τη νέα συσκευή της εταιρίας που δείχνει να φέρνει πραγματικά πολλές και ενδιαφέρουσες νέες λειτουργίες στο χώρο του mobile productivity, και όχι μόνο!

Το Yoga Book είναι ένα κομψό 2-in-1 tablet, με μία εντυπωσιακή 10.1″ IPS (1920 x 1200) οθόνη αφής, αλλά και ένα create pad που μπορεί να λειτουργεί είτε σαν πληκτρολόγιο αφής (με haptic feedback) για τα κείμενά σας, σαν χώρος σχεδιασμού με το παρεχόμενο Real Pen, για τα σχέδια ή τις χειρόγραφες σημειώσεις σας.

Εφοδιασμένο με τον τετραπύρηνο Intel Atom x5-Z8550 και 4GB RAM, το Yoga Book έρχεται σε δύο εκδοχές για να ενσωματωθεί ευκολότερα στο σύνηθες workflow σας: μία με Android 6.0 και μία με Windows 10 Pro.

Επιπλέον, η μπαταρία των 8500mAh, σας χαρίζει μέχρι και 15 ώρες συνεχόμενης χρήσης, ενώ οι ενσωματωμένες κάμερες (πίσω 8MP με Auto-Focus & μπροστά 2MP) βρίσκονται στη διάθεσή σας. Παράλληλα, όλες οι αναμενόμενες δυνατότητες συνδεσιμότητας δίνουν το παρόν: WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.0, GPS, 4G – LTE μαζί με τη δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού σας χώρου μέχρι και τα 128GB με χρήση microSD κάρτα μνήμης.

Με ποιοτική μεταλλική κατασκευή, βάρος που δεν ξεπερνά τα 700g, ένα καινοτόμο stylus που έχει την δυνατότητα να γράψει ακόμα και με μελάνι σαν συμβατικό στυλό, καθώς και με μια χορταστική οθόνη και Dolby Atmos ηχεία για την απόλαυση του multimedia περιεχομένου, το Yoga Book είναι μια εντυπωσιακή συσκευή που δύναται να καλύψει ένα πραγματικά μεγάλο εύρος σεναρίων χρήσης.