Το OnePlus 5 με διπλή οπίσθια κάμερα εμφανίστηκε σε renders

oneplus-5-dual-camera

Οι φήμες και οι αναφορές για την επόμενη γενιά του OnePlus είναι στο προσκήνιο εδώ και λίγο καιρό. Τώρα, έχουν εμφανιστεί δύο εκδόσεις του OnePlus 5 που υπογραμμίζουν τις διπλές πίσω κάμερες.

Το OnePlus 5 στην εμφάνιση φαίνεται παρόμοιο με την έκδοση OnePlus 3T Midnight Black με το σχεδιασμό βουρτσισμένου αλουμινίου και καμπύλες άκρες. Η μπάντα της κεραίας είναι παρούσα στην κορυφή του OnePlus 3T αλλά λείπει από το πίσω μέρος του OnePlus 5 σύμφωνα με αυτά τα renders. Στο πίσω μέρος επίσης δεν φαίνεται ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που σημαίνει ότι το OnePlus θα τον κρατήσει μπροστά. Αναμένεται ότι το OnePlus 5 θα φοράει την ίδια κάμερα 16MP μπροστά που υπάρχει στο OnePlus 3T.

Προηγούμενες φήμες έχουν αναφέρει ότι το OnePlus θα διαθέτει οθόνη QHD 5,5 ιντσών και θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 835. Μπορεί να έρθει με τουλάχιστον 6 GB RAM, χωρητικότητα έως 256 GB και μπαταρία 3.000 mAh. Ένας αριθμός ναυαρχίδων όπως το Xiaomi Mi 6, το iPhone 7 Plus και άλλα, έρχονται ήδη με διπλές πίσω κάμερες. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει το OnePlus.