Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Note8

Samsung-Galaxy-Note8-leak

Μετά την ανάρτηση του πρώτου press render του Galaxy Note8 στην έκδοση Midnight Black, ο @evleaks δημοσίευσε μια νέα εικόνα που δείχνει τις διπλές πίσω κάμερες στο πίσω μέρος μαζί με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Δείχνει επίσης το πλαϊνό προφίλ του τηλεφώνου με κουμπιά έντασης ήχου και το κουμπί Bixby στα αριστερά και το κουμπί τροφοδοσίας στα δεξιά.

Δείχνει επίσης τη χρυσή έκδοση του τηλεφώνου. Υπάρχει επίσης το S Pen σε ταιριαστά χρώματα μαύρου και χρυσού. Παρουσιάζει παρόμοιο σχέδιο με το Galaxy S8 με οθόνη Infinity με ελάχιστα bezels. Όλοι οι σημαντικοί αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένου του σαρωτή ίριδας, φαίνονται στην κορυφή.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, το τηλέφωνο θα διαθέτει οθόνη Super AMOLED των 6,4 ιντσών με τον ίδιο λόγο 18,5:9 και ανάλυση QHD+ (1440 x 2960) της σειράς S8, διπλές πίσω κάμερες με φακό ευρείας γωνίας 12MP που υποστηρίζει διπλές φωτοδιόδους, μαζί με ένα τηλεφακό 13MP, με OIS και στις δύο. Λέγεται ότι έρχεται με βελτιωμένο S Pen και Bixby φωνητικό βοηθό. Φημολογείται ότι θα συσκευάζει τον Qualcomm Snapdragon 835 ή το chipset Exynos 8895 με 4GB ή 6GB RAM ανάλογα την αγορά.

Το Samsung Galaxy Note8 θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση Galaxy Unpacked στις 23 Αυγούστου. Λέγεται ότι έρχεται σε χρώματα Midnight Black, Deep Blue, Gold και Silver και φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως για περίπου 999 ευρώ (US $1118) στις αρχές Σεπτεμβρίου.