Η ημερομηνία διάθεσης του φακού Sony FE 400mm f/2,8 GM OSS είναι προγραμματισμένη για το Σεπτέμβριο του 2018

sony-fe-400mm-f-2-8-gm-oss-lens-release-date-scheduled-september-2018

Η Sony θα κυκλοφορήσει ένα νέο FE φακό 400mm f/2.8 GM OSS μέσα στον Σεπτέμβριο του 2018 με σταθεροποίηση εικόνας Optical SteadyShot. Η επίσημη ανακοίνωση του prime τηλεφακού θα είναι το καλοκαίρι του 2018. Σύμφωνα με τον κατάλογο της B&H, η ημερομηνία αποστολής του φακού ή η αναμενόμενη διαθεσιμότητα θα είναι στη Photokina 2018.

Με το φακό FE 400mm f/2.8 GM OSS, η Sony στοχεύει σε επαγγελματίες που φωτογραφίζουν σπορ, άγρια ζώα και φωτογράφους ειδήσεων που χρειάζονται έναν γρήγορο φωτεινό φακό για να καταγράψουν γρήγορα κινούμενα και αόριστα θέματα. Ο φακός της Sony θα είναι συμβατός με τους Sony FE 1.4X και 2X Teleconverters. Η Sony ανακοίνωσε ήδη την ανάπτυξη του νέου FE 400mm f/2.8 G Master OSS φακού για φωτογραφικές μηχανές Sony E-mount.

Ο νέος φακός θα διαθέτει απίστευτη υψηλή ευκρίνεια και το εντυπωσιακό όμορφο bokeh της φημισμένης γραμμής φακών G Master της σειράς Sony, προσφέροντας επίσης ένα εστιακό μήκος 400mm και μεγάλο διάφραγμα F2.8. Αυτός ο συνδυασμός θα προσφέρει μια νέα αυξημένη εμπειρία λήψης για όλα τα επαγγελματικά αθλήματα, ειδήσεις και φωτογράφους άγριας φύσης που θέλουν να συλλάβουν όλες τις αποφασιστικές στιγμές με την υψηλότερη ποιότητα εικόνας.