Η Google εγκαινιάζει το πρόγραμμα σύστασης επιχειρήσεων για Android

Android-enterprise-recommended-devices

Με τα δισεκατομμύρια Android τηλέφωνα που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά, είναι συχνά περίπλοκο και σύνθετο για τους επιχειρησιακούς οργανισμούς πληροφορικής και τις επιχειρήσεις να βρουν ένα smartphone που να ταιριάζει στην οργάνωση. Για να το καταφέρουν, η Google δρομολόγησε ένα νέο πρόγραμμα σύστασης επιχείρησης Android που θα σας βοηθήσει να πιστοποιήσετε συσκευές για επιχειρηματικές και ασφαλείς ανάγκες.

Το πρόγραμμα συστάσεων Android για επιχειρήσεις είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία υπό την ηγεσία της Google και επικυρώνεται από την Google. Το πρόγραμμα καθιερώνει βέλτιστες πρακτικές και κοινές απαιτήσεις για συσκευές και υπηρεσίες με διεξοδική διαδικασία δοκιμών που διεξάγεται από την Google. Τα smartphones στο πρόγραμμα πληρούν ένα υψηλό σύνολο προδιαγραφών για το harware, την ανάπτυξη, τις ενημερώσεις ασφαλείας και την εμπειρία των χρηστών για να σας βοηθήσουν με την απαιτητική εργασία επιλογής της σωστής συσκευής.

Επιπλέον, οι εταίροι στο πρόγραμμα θα αποκτήσουν επίσης ένα ενισχυμένο επίπεδο τεχνικής υποστήριξης και κατάρτισης από την Google. Ορισμένες από τις απαιτήσεις περιλαμβάνουν τηλέφωνα με έκδοση 7.0+, υποστήριξη για μαζική ανάπτυξη συσκευών Android, παράδοση ενημερώσεων ασφαλείας Android εντός 90 ημερών από την απελευθέρωση για τουλάχιστον τρία χρόνια, διαθεσιμότητα ξεκλειδωμένων συσκευών, απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον μεταπωλητή και συνεπής εμπειρία εφαρμογής σε διαχειριζόμενα προφίλ και σε διαχειριζόμενες συσκευές.

Η Google ανέφερε επίσης ότι θα συνεχίσει να ενημερώνει τις απαιτήσεις προγραμμάτων του Android Enterprise που συνιστώνται για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία για τους εταιρικούς πελάτες.

Επί του παρόντος, ο κατάλογος των συσκευών για τις επιχειρήσεις περιλαμβάνει τις συσκευές BlackBerry KEYone, Motion, Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Huawei Mate 10, Mate 10 Pro, P10, P10 Plus, P10 Lite, Motorola X4, Z2, Nokia 8, Sony Xperia XZ1, XZ1 Compact, XZ Premium, XA2 και XA2 Ultra. Η λίστα θα επεκταθεί τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες, δήλωσε η Google.