Η Google κυκλοφορεί μια αποκλειστική λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής για τα Samsung Galaxy S8 και S8+

Play Music

Η Google Play Music ξεκίνησε μια αποκλειστική λειτουργία για τους χρήστες Samsung Galaxy S8 και S8+. Με ονομασία ως New Release Radio, το χαρακτηριστικό αυτό θα προσφέρει εξατομικευμένη μουσική νέων εκδόσεων που ενημερώνεται καθημερινά.

Τα τραγούδια συνιστώνται λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό ακρόασης μουσικής και τα αγαπημένα σας. Το τελευταίο χαρακτηριστικό έρχεται μήνες μετά τη συνεργασία της Google και της Samsung, ώστε η Play Music να είναι η προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής στα τηλέφωνα της Samsung παγκοσμίως. Σύμφωνα με την εταιρική σχέση, οι ιδιοκτήτες Samsung Galaxy S8 και S8+ θα μπορούν να μεταφορτώνουν και να μεταφέρουν μέχρι και 100.000 δικά τους τραγούδια στο Google Play Music δωρεάν. Αυτό το όριο είναι 50.000 για άλλους χρήστες της Play Music.

Φαίνεται όμως ότι η λειτουργία New Release Radio δεν θα είναι αποκλειστική για τις συσκευές Samsung Galaxy S8 και S8+, καθώς ορισμένοι χρήστες του Reddit έχουν αποκαλύψει ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία σε συσκευές που δεν είναι Samsung, προσθέτοντας τον σταθμό στη βιβλιοθήκη τους μέσω της desktop έκδοσης της ιστοσελίδας.