Η LG Electronics Hellas περήφανος «Χορηγός Τεχνολογίας» στο 6ο Spetses Mini Marathon 2016

Spetses Mini Marathon 2016

Πιστή στη φιλοσοφία της «Η Ζωή Είναι Πιο Ωραία Όταν Συμμετέχεις», η LG Electronics Hellas (LG) συμμετείχε ως ‘Χορηγός Τεχνολογίας’ στο Spetses Mini Marathon 2016’, που πραγματοποιήθηκε για έκτη φορά στο όμορφο νησί των Σπετσών από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου. Με καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και συναρπαστικές δράσεις, η LG υποστήριξε δυναμικά τη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή, προσφέροντας μια μοναδική τεχνολογική εμπειρία σε όλους!

Ξεχωριστό κύρος στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων της Κυριακής προσέδωσε η παρουσία παγκοσμίου φήμης αθλητών καθώς και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Mάλιστα οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο στην ιστιοπλοϊα (470), Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, βρέθηκαν στο περίπτερο της LG και εμψύχωσαν την ομάδα των LG Runners πριν τον αγώνα. Aξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι ο πρώτος LG Runner ήταν και ο αθλητής που τερμάτισε 1ος στον αγώνα των 5 χλμ, ενθουσιάζοντας το κοινό με την απόδοσή του.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τη διοργάνωση του ‘Spetses Mini Marathon 2016’ με την παρουσία μας ως ‘Χορηγός Τεχνολογίας’. Πιστοί στη φιλοσοφία “Life is Good”, συμμετείχαμε σε αυτή τη πρωτοβουλία που προσφέρει στην τοπική κοινωνία και αναδεικνύει την αξία του αθλητισμού. Μαζί με τους LG Runners, είχαμε την ευκαιρία να μεταφέρουμε έμπρακτα το μήνυμά μας «Η Ζωή Είναι Πιο Ωραία ‘Οταν Συμμετέχεις».

Τέλος, στην Πλατεία Ποσειδωνίου, τo LG video wall με επαγγελματικές οθόνες τύπου video wall 47 ιντσών, τοποθετημένες σε διάταξη 3x3, εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους και φέτος, προβάλλοντας live στιγμιότυπα από τους αγώνες και πληροφορίες για τις δράσεις του τριημέρου. Επιπλέον, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της LG, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν τη δική τους αναμνηστική “LG MiniMe” μινιατούρα με τη χρήση των props που βρίσκονταν στο χώρο, αιχμαλωτίζοντας την όμορφη και διασκεδαστική εμπειρία.