Η Microsoft εισάγει τη Unified Update πλατφόρμα (UUP) στα Windows 10 Build 14959

Windows 10

Η Microsoft εισήγαγε τη Unified Update Platform (UUP), η οποία είναι η τεχνολογία παράδοσης ενημερώσεων της εταιρείας επόμενης γενιάς που ενσωματώνεται στο τελευταίο build.

Η UUP θα μειώσει το μέγεθος λήψης των ενημερώσεων στον υπολογιστή σας. Η Microsoft λέει, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν το “μέγεθος λήψης να μειωθεί κατά περίπου 35% κατά τη μετάβαση από μία σημαντική ενημέρωση των Windows σε κάτι άλλο“. Η εταιρεία κάνει επίσης τη διαδικασία των συσκευών ελέγχου για ενημερώσεις πιο αποτελεσματική, μειώνοντας τα δεδομένα ενημέρωσης που αποστέλλονται σε συσκευές-πελάτες, καθώς και το ποσό της επεξεργασίας που γίνεται σε αυτές, ειδικά για συσκευές που κατασκευάστηκαν για το Mobile λειτουργικό σύστημα. Χρησιμοποιώντας την UUP, οι έλεγχοι της συσκευής σας για ενημερώσεις, η υπηρεσία Windows Update θα αξιολογήσει ποιες ενημερώσεις απαιτούνται από μια συγκεκριμένη συσκευή. Η υπηρεσία Windows Update επιστρέφει στη συνέχεια αυτές τις ενημερώσεις στη συσκευή για λήψη και εγκατάσταση. Αυτό οδηγεί σε ταχύτερους ελέγχους για πράξεις ενημέρωσης, καθώς όλη επεξεργασία γίνεται από την υπηρεσία.

Η Microsoft σχεδιάζει να επεκτείνει σταδιακά την UUP ξεκινώντας από σήμερα για τις κινητές συσκευές και αναμένεται να αρχίσει να χρησιμοποιείτε για PC Insider builds αργότερα αυτό το έτος και στη συνέχεια για IoT συσκευές και HoloLens λίγο πιο μετά.

Εκτός από την UUP, η Microsoft έχει επίσης κυκλοφορήσει τα Windows 10 Insider Preview Build 14959 για κινητά και υπολογιστές στους Windows Insiders. Η πιο πρόσφατη έκδοση για κινητά έχει προωθηθεί μέσω της χρήσης της UUP. Η Microsoft έχει προσθέσει μια νέα επιλογή Zoom στο μενού Προβολή, όπου μπορείτε να παρακάμψετε την προεπιλεγμένη κλιμάκωση και να τη θέσει σε 100, 125, 150 ή 200. Υπάρχουν μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις για το κινητά και τους υπολογιστές στην πιο πρόσφατη έκδοση. Μπορείτε να τα δείτε εδώ.